Stim ca si tine ca …
  • Nu ti-ar placea sa iti cumperi un produs si sa descoperi dupa 2-3 utilizari ca nu e bun, ca nu aduce beneficiile pe care le asteptai pentru clienta ta
  • De obicei nu ai timp sa stai sa studiezi toate amanuntele referitoare la toate produsele, ca nu ai timp sa studiezi toate recenziile
  • Uneori nu mai stii ce sa crezi: e bun sau nu un produs, merita sau nu merita sa il achizitionezi?
  • Oferta de cosmetice este extrem de generoasa.
Ce iti propunem?

Experimenteaza o sedinta de consultanta personalizata pentru alcatuirea trusei tale de machiaj!

Cum se desfasoara sedinta?
Stabilesti o intalnire telefonica cu specialistul nostru.
Ii spui exact care sunt produsele pe care le ai tu acum in trusa, ce rezultate ai si ce rezultate diferite ai dori sa obtii.
Pornind de la ceea ce ai tu acum in trusa specialistul nostru se va asigura ca folosesti corect produsele pe care deja le ai, iti va da trucuri despre texturi si combinatii de texturi si iti va sugera ce poti sa adaugi in trusa ta.
Iti va spune exact branduri si gramaje, locul de unde le poti achizitona.
Dupa ce ti-ai format trusa, timp de 30 de zile primesti in continuare consultanta. Poti suna oricand specialistul pentru a clarifica aspectele privind eficacitatea produselor sau pensulelor achizitionate.
Cat dureaza? 30 de minute/persoana
Care este taxa? 30 lei/persoana
Daca esti cursanta noastra la cursuri autorizate sau la cursuri de automachaj, acest serviciu il ai deja inclus in taxa de curs :). E nevoie doar sa il soliciti trainerului.
Solicita AICI sedinta de consultanta pentru alcatuirea trusei de machiaj!
(Visited 63 times, 1 visits today)