Iti doresti sa iti transformi pasiunea pentru make-up intr-o cariera de succes ca make-up artist?

Vino la cursul ACREDITAT Professional make-up by Academia de make-up Startline!

Ce inveti la cursul acreditat Professional make-up?

✔   Machiaj de zi

✔  Glam MakeUp

✔  No Makeup Makeup

✔  Machiaj Pin up. Eyeliner- diverse tehnici de aplicare

✔  Smokey Eye

✔  Machiaj de mireasă

✔ Machiaj de eveniment 

✔ Produsele și pensulele necesare în trusa unui makeup artist

✔  Ingrijirea corecta a tenului: Structura pielii , Factorii care influenteaza sanatatea pielii, Tipuri de ten: identificare si nevoi specifice, Etapele ingrijirii zilnice a tenului; Tehnici de autoingrijire si ingrijire a tenului; Textura produselor

✔ Pregătirea corecta tenului înainte de machiaj (Compatibilitati tip de ten- texturi de produse, Alegerea instrumentelor de aplicare, Corectarea defectelor, Acoperirea cearcanelor, Exemple de mchiaj de tip Camouflage pentru corecturi speciale)

✔  Forma ideală a feței Simetrie, reguli clasice, terminologie specifica, Proportiile faciale ideale, Abateri de la fata ideala si corectii: Corectia trăsăturilor în funcție de morfologia feței , Corectii: nas, frunte, buze

✔  Stilizarea sprancenelor. Corectarea sprancenelor in concordanta cu forma fetei, Tehnica fir cu fir, Texturi potrivite fiecarei tehnici de lucru. Corectarea sprancenelor tatuate.

✔  Teoria culorilor și importanța ei în machiaj

✔ Gene false: Cum sa alegi tipul de gene false in armonie cu tipul de machiaj realizat. Folosirea genelor false pentru evidentierea formei ochiului si a machiajului. Aplicarea corecta a genelor false (banda, smocuri). Cum să corectezi forma ochilor cu ajutorul genelor false.

✔   Machiajul ochilor: Formele ochilor, Tehnici de corectare si modificare a formei ochilor, Lumini si umbre ale pleoapei. Trasarea corecta a conturului ochilor folosind produse cu diferite texturi

✔  Tendințele sezonului în machiaj

✔   Cum sa obtii venituri pe baza diplomei de Make-up artist ✔    Cariera de Make-up Artist✔    Elemente de comunicare: tipuri de comunicare, rolul comunicarii nonverbale✔   Consilierea clientei ✔    Elemente de branding personalPractic stii tot ce e nevoie pentru ca, la sfarsitul cursului sa poti profesa.

In cursul Professional Make-up by Academia de make-up Startline primesti:

✅ Diploma acreditata recunoscuta in Romania si in Uniunea Europeana.

✅ Parcurgi programa aprobata prin autorizatia de cursuri 

✅ In timpul cursului lucrezi cu produse profesionale si cu pensule profesionale

✅ Practica in FIECARE ZI DE CURS

✅ Plata integrala sau IN RATE. 

✅ REDUCERE SEMNIFICATIVA LA CURS PENTRU PRIMII 6 INSCRISI

✅ Preturi EXCLUSIVE cu REDUCERE  la produse profesionale in timpul cursului si dupa curs

✅ Posibilitate de colaborare cu scoala de make-up dupa absolvire

✅ Numar optim de cursanti in grupa (maxim 10) 


Cum se desfasoara cursul?

✅ 8 Lectii in sala de curs. Practica INTENSIVA.

✅ 4  Lectii teorie online

✅ Materiale suport teorie in format PDF

✅ Teme de lucru interactiv la fiecare lectie

✅ Acces la grupul suport de Whatsapp pentru indrumare si feedback

✅ Consiliere personalizata pentru alcatuirea trusei profesionale de make-up artist

In functie de oras, cursul se desfasoara in timpul saptamanii dupa amiaza sau in week-end. Pentru programul din orasul tau, contacteaza-ne telefonic sau pe WhatsApp: 0785 84 66 84


Sunt Gina Stefanoaia, sunt fondatorul Academiei Startline.

Impreuna cu echipa Academia Startline, suntem bucurosi sa impartasim informatiile si tehnicile corecte pentru make-up artisti!

Am cautat pentru tine cele mai eficiente metode de predare-invatare astfel incat tu sa inveti cu adevarat! Noi dorim ca tu sa inveti tehnica corecta de lucru si sa obtii machiaje reusite, corecte, rezistente, de care sa fii mandra si de care clienta sa fie supermultumita!

Ne bucuram sa fim alaturi de oameni ca tine, care isi doresc sa se devolte ca profesionisti pe domeniul make-up!


Care sunt informatiile organizatorice?

 ✅ Curs de o luna in timpul saptamanii dupa amiaza

( de 3 ori/saptamana: in fiecare saptamana cate 2 intalniri la sala de curs si o intalnire online)

✅ Nr. maxim de locuri: 10


Care sunt ORASELE in care se desfasoara cursul?

 ✅ Bucuresti, Brasov, Slobozia, Calarasi

✅ Orice alt oras unde formam o grupa de minim 10 cursante.


Care este data de incepere?

Contacteaza-ne ca sa afli exact data de incepere a cursului in orasul tau. : ✅ Bucuresti, Brasov, Slobozia

Care este INVESTITIA?

Taxa pentru curs: 2900 de lei     2150 de lei

Taxa pentru examinare: 200 de lei

ATENITE! Acest pret este valabil pentru primele 6 persoane inscrise.

Inscrierea se considera finalizata dupa ce avansul a fost achitat. Avansul, 500 de lei se scade ulterior din taxa de curs. Restul sumei se achita in prima zi de curs. Poti achita direct cu cardul, la posta sau prin transfer bancar. Pentru detalii, contacteaza-ne acum la telefon sau pe WhatsApp (0785 84 66 84 Gina Stefanoaia).

Porneste acum catre visul tau!

Noi suntem alaturi de tine, pentru succesul tau!

ATENTIE!

Numarul de locuri este limitat (maxim 10 pentru fiecare oras)!

INSCRIEREA SE CONSIDERA FINALIZATA LA PLATA avansului de minim 500 lei. Locul se rezerva pentru 3 zile de la data solicitarii rezervarii. Daca in cele 3 zile este format dosarul de inscriere si nu este platit avansul, atunci rezervarea locului se pierde. Plata se face pe baza facturii proforma la Banca Transilvania sau la posta.

Ulterior, avansul se scade din suma totala de plata.

Restul cursului se achita in prima zi de curs.

NOU!!! Acum poti achita cursul si in 2 sau 3 rate lunare cu cardul de credit la una dintre urmatoarele banci Credit Europe Bank(Card Avantaj), Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank sau BRD Finance.

In cazul in care s-a platit avansul/cursul si ulterior cursantul nu mai poate incepe cursul, va face o cerere de retragere pe care o va trimite pe adresa office@academiastartline.ro. Din avans se retine 10% – taxa pentru cheltuieli  si comisioane platite de firma si restul se returneaza solicitantului in maxim 30 de zile de la data cererii.

Conditii de inscriere la examen in vederea obtinerii diplomei: 

Minim 18 ani; Minim studii medii(liceu terminat – cu sau fara bacalaureat) ;  Plata taxei de curs si plata taxei de examinare;  Fisa de inscriere completata. Acte necesare la inscriere: fisa de inscriere, copii dupa buletin de identitate, certificat de nastere si de casatorie(daca e cazul), diploma de studii (minim 12 clase – liceu terminat- cu sau fara bacalaureat). Adeverinta de la medicul de familie poate fi adusa in prima saptamana de curs. Pe adeverinta este necesara mentiunea: „Apt pentru cursul de machior, nu are probleme neurologice, dermatologice, pulmonare sau boli transmisibile”(Visited 2 times, 2 visits today)(Visited 2 times, 2 visits today)

Vrei sa te inscrii sau ai avea intrebari? Scrie-ne pe email, pe WhatsApp sau suna acum! Click AICI ca sa trimiti un email sau Trimite mesaj pe WhatsApp sau suna la 0785 84 66 84!

(Visited 2.332 times, 1 visits today)