Curs Basic Make-up: Cum sa te machiezi corect, pas cu pas!

Vino la curs si vei invata cum sa aplici corect, pas cu pas un machiaj potrivit cu tipul tau de ten si cu forma fetei tale!

120 lei in loc de 800 lei! Oferta limitata! Nu o pierde!

Iti doresti sa stii cum se realizeaza pas cu pas un machiaj care sa fie potrivit pentru tine si care sa dureze? Iti place sa te machiezi? Nu obisnuiesti sa te machiezi dar ti-ai dori sa stii pasii corecti pentru ca – din cand in cand – sa porti un machiaj care te avantajeaza? Iti place sa ti se explice pas cu pas, cu rabdare? Iti place sa beneficiezi de informatii personalizate?

Daca raspunsul tau la cel putin una dintre aceste intrebari este DA, atunci trebuie sa participi la cursul  Basic make-up!

Analizeaza informatiile si trimite cat mai curand solicitarea de inscriere pe office@academiastartline.ro!

Ce e unic despre noi?

 • Suntem singura scoala de beauty care ofera garantie pe servicii si produse: daca nu esti pe deplin multumita/multumit primesti integral banii inapoi

Ce castigi daca vii la curs?

 • Intr-un timp scurt primesti informatii si iti poti forma abilitati de baza pentru a realiza un machiaj corect, in concordanta cu tenul tau si cu particularitatile tale
 • Acordand atentie ingrijirii corecte a tenului si machiajului te simti bine in pielea ta. Imaginea ta contribuie la obtinerea succesului profesional care – de cele mai multe ori inseamna si cresterea veniturilor.

Ce pierzi daca nu vii la curs?

 • Oferta de pret!
 • Explicatii pas cu pas!
 • Raspunsurile la intrebarile tale: De ce se strange fardul in pliul ochiului? Cum pot face sa corectez cearcanele? Cum sa am un machiaj rezistent pe tot timpul zilei/evenimentului? Cum sa aplic fondul de ten pentru a nu avea un aspect de masca?
 • Tehnicile de aplicare: cum sa aplici fondul de ten, pudra, blush-ul, cum sa realizezi machiajul ochilor, cum sa obtii un machiaj rezistent etc.
 • Informatii pretioase: cum sa alegi cosmeticele adecvate tenului tau, care sunt culorile si texturile potrivite pentu tenul tau
 • TRUCURI!! Multe, multe trucuri pentru a te bucura de reusita unui machiaj profesionist
 • Informatii specifice personalizate: recomandari pentru tenul tau: ingrijire si machiaj
 • Criterii de alegere: cum sa iti formezi o trusa de make-up cu un raport cantitate/calitate/pret foarte bun
 • Si multe, multe, multe lucruri pe care le poti gasi doar la cursurile Academiei Startline!

Cum se desfasoara?

Curs de make-up in 2 module!

Unde se desfasoara?

In Brasov, Bucuresti si Ploiesti

Informatii despre continuturi:

– MODULUL I :

 • Teorie si practica: Reguli de etica si igiena, Ingrijirea corecta a tenului: Structura pielii , Factorii care influenteaza sanatatea pielii, Tipuri de ten: identificare si nevoi specifice, Etapele ingrijirii zilnice a tenului; Anatomia estetica a capului: Tehnici de autoingrijire a tenului; Textura produselor; Trusa personala; Trusa personala pentru ingrijirea tenului; Pregatirea tenului pentru machiaj (tehnici de autoaplicare a produselor)

– MODULUL II :

 • Teorie si practica: Machiajul de zi: automachiaj. Pregatirea corecta a bazei de machiaj (Alegerea instrumentelor: pensule, buretei etc, Alegerea fondului de ten, Acoperirea cearcanelor, Fixarea fondului de ten). Alegerea culorilor: blush, ruj, ochi. Realizarea machiajului ochilor. Tipuri de pensule. Trusa personala

Trimite email : office@academiastartline.ro pentru a afla programul cursurilor si pentru inscriere!

Daca simti ca acest curs este pentru tine, te asteptam cu drag!

 

(Visited 2 times, 2 visits today)

Lasă un răspuns