Draga mea,
Academia Startline are propria ei poveste, exact asa cum si tu ai povestea ta.
Cu siguranta povestea ta este despre dragoste si pasiune pentru frumos, este despre bucuria de a vedea oameni care zambesc fericiti pentru ca ... femeile... cand se simt frumoase, zambesc mai mult!
Academia Startline a pornit din dragoste de oameni, din dragoste de frumos si din dorinta de a ajuta persoanele care doresc sa isi descopere, sa isi foloseasca potentialul la maxim si sa isi implineasca visele devenind specialiste in frumusete.
Inca de la inceput am gandit dezvoltarea unei scoli de machiaj care te invata sa machiezi dar te invata si cum sa te dezvolti ca antreprenor pe domeniul beauty astfel incat sa iti poti transforma pasiunea in business.
Ceea ce la inceput a fost un vis, acum este o realitate: majoritatea colaboratorilor nostri actuali sunt fostii nostri cursanti si suntem foarte mandri de acest lucru!
Suntem singura scoala de machiaj care si-a propus aceasta misiune: aceea de a-si ajuta cursantii sa devina si antreprenori de succes dupa terminarea cursurilor de machiaj.
Ne bucuram si de faptul ca, prin parteneriatul  international pe care recent l-am incheiat, putem organiza Primul curs din Romania cu certificare internationala Proffesional Beauty Association (PBA), Fitness Wellness SPA & Beauty Academy & International Fitness Wellness & SPA (IFWSA):  http://academiastartline.ro/professional-make-up-artist-avansati/
Pentru make-up artistii care doresc sa isi dezvolte si o cariera de trainer, pot gasi tot la Academia Startline un curs foarte valoros cu certificare internationala:  Trainer Make-up Artist:  http://academiastartline.ro/trainer-make-up-artist/
In curand ne dezvoltam si ca FRANCIZA in orasele mari din tara. In curand mai multe persoane vor putea pe baza LICENTELOR DE TRAINER sa desfasoare cursuri in mai multe orase din tara.
Asta inseamna ca putem da sansa catre si mai multi oameni sa se dezvolte si sa inceapa sa castige Bani in Plus din Pasiunea lor pentru Beauty!
Atat franciza cat si licenta includ cursuri pentru profesionisti - de initiere sau specializare in machiaj -  dar si cursuri de automachiaj, cursuri de consultanta beauty, seminarii, workshop-uri despre si cu oameni frumosi ca tine!
Te asteptam cu drag si pe tine SA NE CUNOSTI - pentru ca ne dorim ca povestea noastra sa fie o parte din POVESTEA TA DE SUCCES!

Cu drag,

Gina Stefanoaia

Fondator Academia Startline

Peste 350 de absolventi cu diploma autorizata

Peste 2500 de participanti la evenimente si seminarii

(Visited 58 times, 1 visits today)