Esti pasionata de tot ce presupune domeniul beauty si crezi ca ideal este sa ai o pasiune si sa castigi bani din ea?

Lucrezi deja pe domeniul beauty si te gandesti cum sa gasesti clienti noi si cum sa ii fidelizezi pe cei vechi?

Ai parcurs un curs autorizat de make-up si vrei sa iti surprinzi clientele oferindu-le ceva in plus?

Daca raspunsul tau la cel putin una dintre aceste intrebari este DA, atunci trebuie sa participi la cursul Specialist in Consultanta Beauty

Ce e unic?
Suntem singura scoala de make-up -Academia Startline- care ofera aceasta specializare: Specialist in Consultanta Beauty.

Acesta este un concept complex care presupune formarea si dezvoltarea competentelor referitoare la: cum sa faci o diagnosticare corecta a tenului, cum sa desfasori o sedinta de ingrijire a tenului, cum sa alegi si sa recomanzi regimul de ingrijire zilnica a tenului, cum sa ai clienti noi si sa ii fidelizezi pe cei vechi, cum sa oferi consultanta ca si personal shopper pentru achizitionarea produselor cosmetice, cum sa iti cresti profitul.

Ce pierzi daca nu vii la curs?

• Este singurul curs la care poti invata cum sa oferi solutii personalizate pentru ingrijirea tenului

  • Este singurul curs unde te poti specializa ca personal shopper pe domeniul beauty
  • Un curs care se desfasoara doar o data pe an in orasul tau
  • Este locul unde poti invata cum sa iti largesti oferta de servicii daca lucrezi pe domeniul beauty

• Pierzi informatiile specifice:

  • Cum sa faci rapid o diagnosticare de ten
  • Cum sa recomanzi pasii de ingrijire zilnica a tenului in functie de tipul de ten si de particularitatile tenului clientei tale
  • Cum sa recomanzi pasii de ingrijire periodica a tenului (specifici schimbarii anotimpului, inaintea unui eveniment important, pasii obligatorii in ingrijriea saptamanala a tenului)
  • Recomandari specifice pentru tipurile de ten: ten normal spre gras, ten mixt, ten normal spre uscat
  • Recomandari si solutii specifice pentru situatii concrete: puncte negre, exces de sebum, ten prea deshidratat etc.)
  • Cum sa desfasori sedinta de ingrijire a tenului, criterii de alegere a produselor cosmetice.
  • Informatii despre cum sa iti formezi prima baza de clienti ca si consultant de frumusete si cum sa ai mereu clienti noi si sa ii fidelizezi pe cei vechi
Informatii despre continuturi:

a. Teorie si practica:
Diagosticarea tenului. Sedinta de consiliere estetica. Ingrijirea periodica a tenului. Texturi de produs. Tehnici de lucru: modalitati de aplicare a produselor in functie de textura acestora, desfasurarea sedintei de ingrijire a tenului cu sau fara peeling (mecanic, enzimatic). Desfasurarea sedintei pentru recomandarea programului de ingrijire zilnica a tenului. Desfasurarea sedintei pentru recomandarea de cosmetica colorata, desfasurarea sedintei Curs de automachiaj. Trusa consultantului de frumusete,
Profitabilitate ca si consultant de frumusete, Baza de clienti: cum se formeaza si cum se mentine, Elemente de marketing si vanzare, Cum sa imbunatatesti numarul de contacte cu potentiali clienti, Cum sa dezvolti o afacere pe domeniul beauty: consultanta personalizata.

Cum se desfasoara?

1 intalnire in sala de curs pentru demonstratii Bucuresti: 21.01.2018 (pentru alete orase stabilim impreuna data)

1 intalnire online

Manual de studiu individual

Consultanta si feedback (raspunsuri la intrebari, sfaturi, idei): 30 de zile

Care este taxa?

400 lei kitul de produse de baza pe care se face specializarea in valoare de 400 lei. (daca ai deja kitul respectiv de produse nu platesti cei 400 lei)

100 lei: Manualul Specialistului Beauty (daca deja ai parcurs cursul Consultant de Frumusete platesti aceasta taxa doar daca iti doresti sa primesti si manualul)

40 lei: participare la sedinta de instruire practica: Cum sa folosesti aparatul de dermoanaliza si cum sa desfasori sedinta de consultanta (demonstratia practica)

Si tu poti fi specialist beauty!

Solicita AICI informatii suplimentare!

(Visited 172 times, 1 visits today)