Alimentatia ca medicament

Alimentatia ca medicament

  • Posted by Gina
  • On 17 mai 2023
  • 0 Comments

Articol scris de Alina Maglas, psiho-nutritionist si mentor in comunitatea Atelierul de Visuri | Academia Startline.

Simți că ai putea mânca mai sănătos? Să aruncăm o privire la ceea ce înseamnă a mânca curat, beneficiile unei diete curate și modalități de a mânca mai curat.

Reclame cu cutii delicioase de pizza, mirosul aromat de cookie-uri de ciocolată proaspăt coapte – încercarea de a mânca curat nu este, de multe ori, o realizare ușoară. Dar este realizabil! Poate ești un mâncător emoțional ca și mine sau poate că comoditatea (și să fim sinceri, uneori și prețul) fast-food-ului te atrage.

Oricare ar fi situația, în acest articol vom descoperi modalități de a încorpora o dietă mai curată și mai sănătoasă în viața ta și vom discuta despre sfaturi pentru o alimentație curată puțin mai ușoară.

Ce este alimentația curată?

Alimentatia curată încurajează consumul de alimente integrale, minimizând sau eliminând alimentele procesate care conțin zaharuri adăugate și ingrediente artificiale. Beneficiile alegerilor dietetice îți dau energie, îmbunătățesc sănătatea inimii și promovează pierderea în greutate, dacă asta este ceea ce se dorește.

Dar ce înseamnă să mănânci alimente curate? Apasa AICI ca sa citesti tot articolul.

Alina Maglas

FB: Life.Balance https://www.facebook.com/inbalancewithyourself
Povestea Alinei AICI in Podcastul Oameni si Visuri
0720 339 997

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.