Program lunar Academia Startline

IUNIE 2023

Tema lunii: CUM SA ITI FOLOSESTI PUNCTELE FORTE CA SA ITI ATINGI OBIECTIVELE

Te antrenezi – alaturi de mine si de oamenii minunati din comunitatea noastra sa te gestionezi mai bine tu pe tine. Inveti strategii PRACTICE, gata de pus in APLICARE.

Acesta e un program lunar de antrenament de RELATIONARE CONSTIENTA CU SINE/ self-management.

Informatiile despre programul lunii IUNIE:

CUM FUNCTIONEAZA?

Antrenament individual:

  • Primesti pe email planul de antrenament individual/self-coaching: o serie de 4 provocari |exercitii practice si usor de aplicat (in valoare de 100 de lei)

Antrenament de grup (2 sesiuni live | in prima si in a 3-a zi de luni din luna, de la ora 18.30)

  • Primesti 2 sesiuni live: antrenament/coaching de grup si de networking/cunoastere/relationare/sustinere cu si intre membrii comunitatii(in valoare de 80 de lei/sesiune)
  • Cele 2 sesiuni sunt si inregistrate. Daca nu poti sa participi, primesti inregistrarea pe email.Sesiunile au loc in prima si in a 3-a zi de luni din luna de la ora 18.30.

In luna in care esti inscrisa/inscris in programul lunar ai acces si in membership ca MEMBRU ACTIV deci poti sa participi la sesiunea lunara a membrilor activi (in ultima zi de luni din luna, de la ora 18.30).

Resursele au la baza metoda F.O.C.U.S.de atingere a obiectivelor/visurilor/aspiratiilor (management personal, psihologie pozitiva, leadership si self-leadership, mindset antreprenorial, coaching si self-coaching).

Prin PROGRAMUL DE ANTRENAMENT primesti resurse in valoare de 310 de lei la doar

130 de lei.

IMPORTANT:

Abonament pentru 2 luni: 210 de lei

**IMPORTANT: Dupa ce ai achitat te rog sa imi scrii pe whatsapp (0785 84 66 84). Astfel vei primi rapid confirmarea inscrierii.

Ca sa achiti prin transfer bancar, la posta sau la Banca Transilvania te rog sa imi scrii un mesaj pe whatsapp (0785 84 66 84) ca sa iti dau contul firmei si detaliile de plata.

Gina Stefanoaia

Antreprenor, Trainer, coach & mentor
Fondator Academia Startline – Start catre Visul Tau.
Cursuri autorizate. Autocunoastere.
Dezvoltare personala. Frumusețe.