Recomandarea saptamanii si inregistrare seminar

Recomandarea saptamanii si inregistrare seminar

  • Posted by Gina
  • On 11 iunie 2021
  • 0 Comments

Astazi un articol de #dezvoltarepersonala.

Incep cu #recomandareasaptamanii :). 

Da, stiu ca se spune ,,Gandeste pozitiv”, ,,Maine e o noua zi.”, Mergi mai departe!” ,,Treci peste asta!”. Ai auzit si tu acest sfat? 

Noi toti stim ca, dupa un esec ideea ar fi sa mergem imediat mai departe. ,,Atat de usor de spus dar atat de greu de facut!”… ,,una e sa știi, alta e sa faci,sa pui în aplicare”, ,,stiu toate aceste lucruri dar când e vorba sa le pun în practica nu reusesc”…spun multi dintre oamenii cu care lucrez fie in sedinte individuale fie in sesiuni de grup. 

De-a lungul anilor am vazut oameni care au inceput afaceri pentru ca aveau un vis si, pentru ca au avut unul sau cateva esecuri s-au oprit si au renuntat. Au renuntat la acele afaceri dar de fapt au renuntat la acel vis al lor. 

De-a lungul anilor am vazut oameni care au avut un esec in viata personala si apoi au ales singuratatea pentru a se proteja de alt eventual esec. 

Am vazut oameni pe care un esec i-a oprit sa incerce din nou pe un anumit domeniu …

Da, esecurile sunt dureroase. Si da, ne pot opri din drumul nostru catre ceea ce ne dorim pentru o perioada mai scurta sau mai lunga. 

Se intampla asta pentru ca in realitate modul in care am invatat noi sa ,,gestionam” esecul a fost prin prisma modului in care cei din jurul nostru gestioneaza esecul. 

Nu am trecut printr-un proces in care sa invatam si sa ne dezvoltam abilitatea de a gestiona situatiile in care avem un esec… 

Cand eram invatatoare copiii mei aveau si esecuri si, desi esecul facea parte din viata lor de scolar, noi nu aveam o materie care sa se numeasca ,,Cum sa gestionezi o situatie in care ai un esec” sau ,,Cum sa treci de un esec.” Nu era timp sa ne ocupam de astfel de aspecte. Era foarte multă materie de predat și atunci, poate ceea ce era mai important, sa lucram impreuna și pe anumite abilitati pentru viata, lasam deoparte … 

John Maxwell, a carui programa sta la baza programului nostru din luna iulie spune ca ,,cei mai multi dintre noi avem nevoie de cineva care sa ne ajute si sa ne invete cum sa procedam.

Daca si tu iti doresti sa inveti ceva din esecuri, trebuie sa privesti esecurile dintr-o perspectiva diferita.” In programul lunii iulie tocmai aceasta este tematica pe care o abordam: cum sa abordezi ESECUL dintr-o perspectiva diferita si cum sa iti dezvolti abilitatea de a depasi esecurile mai repede si mai usor. 

Recomandarea mea pentru aceasta saptamana este acest program. Mai ales ca inca poti primi reducerea.

Click aici:  CUM SA LUCREZI CU TINE CA SA DEPASESTI MAI REPEDE ESECUL. STRATEGII PRACTICE.

Si daca ai reusit si daca nu ai reusit sa participi la seminarul de miercuri 8 motive care te opresc sa ai mai multa incredere in tine, te invit cu drag sa asculti INREGISTRAREA.

E disponibila doar pana duminca in grupul Atelierul de Visuri.Click pe butonul albastru ca sa vii in grup si sa vezi inregistrarea seminarului.
Click aici ca sa vii in grup: Atelierul de visuri

Gina Stefanoaia

Trainer, coach & speaker independent
Certificat John Maxwell Team
Fondator Academia Startline – Start catre Visul Tau. Cursuri autorizate. Autocunoastere. Dezvoltare personala. Frumusețe.

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.