17 aprilie Intalnire online gratuita

17 aprilie Intalnire online gratuita

  • Posted by Gina
  • On 15 aprilie 2019
  • 0 Comments

Intotdeauna imi respect promisiunea pe care am facut-o: impartasesc cu drag doar din EXPERIENTA, din ce a functionat pentru mine, ce a functionat si ce functioneaza cu adevarat pentru noi, la Academia Startline!

In aceasta intalnire online vorbim despre ce a functionat pentru a avea clienti, ce a functionat ca primi pasi in cariera ca si make-up artisti, ce a functionat pentru noi in constructia si cresterea brandului! 

Vorbim despre vise, despre ce ne propunem, despre lucruri care fac diferenta pentru succes. Raspundem la intrebarile tale.

Iti impartasesc doar ce noi am am aplicat pe domeniul beauty, ce noi la Academia Startline am trait! 

Nu imi dau cu parerea ci iti impartasesc experienta noastra concreta care sigur te va insopira sa gasesti solutiile tale!

Este o intalnire online. 
Te poti conecta de pe laptop sau de pe telefon. E o intalnire in care doar ne auzim (nu ne si vedem) – printr-o platforma care ne permite acest lucru. 
Doar vei accesa un link din confortul casei tale! Va fi o intalnire in care ne cunoastem, raspundem la intrebari, vorbim despre fiecare dintre noi, despre visele noastre ca si oameni pasionati de beauty.

Este un timp dedicat tie, in care gasim impreuna raspunsuri la intrebari!
Pentru ca vrem sa fie o intalnire eficienta, avem doar 10 locuri rezervate. Intalnirea este GRATUITA. 
Ordinea in care ocupam locurile respecta principiul primul venit, primul servit 🙂 .
Asadar, te invit cu drag sa ne intalnim si sa ne cunoastem sau sa ne reintalnim online MIERCURI, 17 aprilie 2019, in intervalul orar 19.00 – 20.30.
Inscrie-te acum GRATUIT apasand PARTICIP aici, la eveniment sau completand urmatorul formular: https://goo.gl/forms/VPcbUc8JZQNQBhfD2
Te rog, daca iti ocupi locul, sa fii sigura ca te poti conecta in acea zi!
Inscrie-te acum!

Cu drag,
Gina Stefanoaia
Fondator Academia de make-up Startline

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.