Fondul de ten – a patra reteta de frumusete

Ai vazut vreodata un fond de ten gresit ales? Adica ai vazut ceva ce semana cu o masca mai inchisa(sau mai deschisa) decat pielea – de la frunte pana in dreptul maxilarului?

Alegerea nuantei corecte de fond de ten este un pas important cand vine vorba despre machiaj. 

Nuanta fondului de ten trebuie sa fie identica cu cea a pielii.

…………………………………………

*Inainte sa citesti raspunsurile: Vino si tu – pe Whatsapp – in Comunitatea Atelierul de visuri ca sa ai acces la antrenamentele cu exercitii practice si strategii ca sa iti cresti INCREDEREA IN TINE. Apasa pe link: https://chat.whatsapp.com/EZEdp0WsuSz86ARcxOwQrY

…………………………………………

,,Pentru a alege corect nuanta fondului de ten trebuie sa stii inainte ce ton al pielii ai (cald sau rece) si astfel in magazine stii sa te uiti dupa nuantele corecte pentru fondul de ten.

Stabilirea tonului pielii:

Daca observi la incheietura mainii culoarea venelor cu o tenta albastruie, atunci ai un ton rece al pielii.

Daca tenta venelor de la incheietura mainii este verzuie, tonul pielii este cald.

In felul acesta iti stabilesti si ce fel de nuanta a fondului de ten ti se potriveste: pentru o piele cu ton cald folosim fonduri de ten cu nuante calde iar pentru o piele cu ton rece folosim fonduri de ten cu nuante reci.

Ca sa iti poti stabili si altfel tonul pielii, poti sa te ghidezi si dupa modul cum te bronzezi.

O piele care se bronzeaza greu, care se inroseste repede este are de obicei ton rece/roz. Trebuie sa cauti fondurile de ten Light, Very light, Ivory.

Pielea care se bronzeaza usor, care capata acea culoare a bronzului rapid, are ton cald/de galben, maslinii sau neutre. Pentru ea cautam fondurile de ten bej, golden.”

Daca vrei sa vorbim personalizat despre tenul tau si/sau despre increderea ta in tine, completeaza acest formular ca sa primesti GRATUIT consultanta: https://forms.gle/m8PYZQj3P6L6WRv26


*Iti doresti sa inveti si sa aplici acasa secretele machiajului profesional?
Incepe acum cu primul pas: Cursul ONLNE Automachiaj de zi/Business
care are o 
SUPERREDUCERE: 54 de lei in loc de 222 de lei.

Pentru detalii, click pe link-ul urmator: https://academiastartline.ro/automachiaj-de-zi/

 IMPORTANT: In cursul online Automachiaj de zi/Business primesti si o sedinta de consultanta online de 20 de minute 1 la 1. In acea sesiune vei putea chiar sa stabilesti impreuna cu un Specialist in frumusete exact nuanta potrivita pentru fondul de ten potrivit pentru tine.


Si .. iata si Reteta de Incredere in sine de azi:

Pornim de la urmatoarea idee de baza: ,,Indiferent ca iti dai seama sau nu de acest lucru, porti in permanenta o conversatie cu tine insuti.”

Autoreflectie:

In cazul tau, cum este aceasta conversatie?
Cel mai des, te incurajezi sau te critici?
Ce iti spui tu tie cel mai des?
Cine crezi ca ar trebui sa fie cel mai mare sustinator al tau?
Daca ai observat ca de multe ori te critici, de unde crezi ca provine aceasta conversatie critica si negativa?
Daca ar fi sa ii intrebam pe cei mai apropiati tine (dar nu ii intrebam 😊),  ce ar spune despre tine, in ce lumina te vezi tu de obicei, favorabila sau nefavorabila?

Uite ce te incurajez:
Spune acum cu mine: Eu vreau, pot si merit. Eu sunt cea mai importanta persoana din viata mea.

Da, da, spune cu voce tare: Eu vreau, pot si merit.Eu sunt cea mai importanta persoana din viata mea.
Si, dupa ce ai spus… observa-ti tonul vocii.
Spune inca o data, mai tare si cu incredere: Eu vreau, pot si merit.Eu sunt cea mai importanta persoana din viata mea.
Spune pana cand simti ca asa este. Repeta in gand acest ,,cod” pentru increderea in sine. Stiu ca la inceput pare neconfortabil, dar, prin repetitie subconstientul tau se va obisnui cu el. Ca sa faci lucruri diferite ai nevoie sa ai ganduri diferite. Obisnuieste-te cu acest gand: Eu vreau, pot si merit.

Si … inainte sa spui ca ,,e prea simplu ca sa functioneze/e prea simplu ca sa aiba rezultate”, pune in aplicare pentru cel putin 7 zile si spune-mi cum ti se pare.(Poti sa imi scrii in privat pe Whatsapp 0785 84 66 84. Iti raspund chiar eu.)

Revin cu a CINCEA reteta de frumusete: CUM SA EVITI  EFECTUL OCHI DE PANDA.

PS: Te asteptam cu drag si in comunitatea noastra Atelierul de visuri. E locul unde imbinam frumusetea exterioara cu cea interioara.

Daca ai o problema si ai nevoie de un sfat in ceea ce priveste alegerea produselor potrivite pentru tenul tau, intreaba-ma prin mesaj privat pe whatsapp (0785 84 66 84).

Gina Stefanoaia
Fondator Academia Startline