Abilitati pentru succes

Abilitati pentru succes

  • Posted by Gina
  • On 6 iunie 2019
  • 0 Comments
  • makeup, makeup artist, selfbeautyexpert

Draga mea,
Cand am creat grupul de FB Academia Startline, acest blog si listele de Newsletter,  am avut in intentie sa creez o comunitate cu oameni frumosi pasionati de beauty!

✅Am dorit sa avem un loc unde sa ne cunoastem, sa impartasim experienta noastra, sa exersam pe drumul nostru catre succes pe domeniul beauty.

❤️Ma bucur mult ca deja se intampla acest lucru si iti multumesc pentru ca esti aici! 

✅Stiu din experienta mea si a altor oameni ca a-ti dezvolta abilitatile tehnice pe un domeniu e un inceput bun dar nu iti garanteaza succesul pe acel domeniu.
Ai vazut si tu ca si mine, cati oameni sunt cu adevarat talentati si totusi nu reusesc sa isi puna in valoare talentul?

Este, intr-adevar nevoie si de pasiune, si de mult exercitiu pentru insusirea tehnicilor de lucru dar si de altfel de abilitati!

❤️❤️❤️Pentru acelea dintre voi care sunteti pasionate si de beauty dar si de dezvoltare personala si SUCCES am simtit ca e momentul sa avem ceva IN PLUS.

❤️Am creat un grup nou in care lucram impreuna, ne dezvoltam impreuna!

Punem accent pe dezvoltarea acelor ❤️abilitati care duc la succes, indiferent de domeniul pe care dorim sa avem acest succes! Ca sa va dau doar cateva exemple, vom aborda experiente referitoare la comunicare, public speaking, conectare, relationare, leadership, perseverenta, viziune, stabilirea si atingerea obiectivelor.

❤️❤️❤️Asadar, daca esti pasionata de dezvoltare personala si succes, te invit cu drag sa vii alaturi de oameni ca tine, in noul grup de FB:
Click pe urmatorul link: https://web.facebook.com/groups/abilitatipentrusucces/

Astept cu drag sa ne intalnim pe grup 🙂
Gina Stefanoaia
Fondator Academia Startline

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.