Banii – Care sunt convingerile tale despre ei?

Primul meu salariu l-am luat la 18 ani si 9 luni.

Imi amintesc perfect desi au trecut multi ani de atunci.

Mi-am luat postul si am inceput activitatea la 1 septembrie si in luna octombrie – dupa prima luna muncita ca angajat – am luat primul salariu.

Tin minte ca – in acea luna septembrie – cei din jur imi tot vorbeau depre acel prim salariu care urma sa vina!

Drept sa iti spun insa … cand a venit luna octombrie si am semnat statul de salarii si m-am trezit cu banii in mana… nu am simtit acea mare bucurie, acea mare realizare …

Am inteles la nivel rational ca aceia sunt banii mei, munciti de mine… ca pot face ce vreau cu ei … dar nu as putea spune ca am simtit acel moment ca pe o reusita! ….

Vezi tu, si eu, ca si tine, imi formasem in timp anumite convingeri despre bani.

De fapt, noi ne-am format si operam cu convingeri despre orice:

Despre cine suntem.

Despre ce putem face si despre ce nu putem face.

Despre ce ne putem dori si despre ce nu ne putem dori.

Despre cum suntem si despre cum nu suntem.

Despre ce putem reusi si despre ce nu putem reusi.

Despre ce meritam si despre ce nu meritam.

As putea continua si as gasi cu siguranta zeci de exemple.

Astazi insa vreau sa punctez un lucru: tu si cu mine – cu siguranta – avem deja formate anumite convingeri si despre BANI.

Aceste convingeri sunt ganduri care deja au devenit automate.

,,Locuiesc” acolo, in mintea noastră. Unele ne sunt atat de familiare încât, cand nu le auzim chiar ne ingrijoram😅. Ceva lipsește! Ceva e în neregula!

Stim deja ca actiunile noastre sunt determinate de gandurile noastre iar rezultatele noastre sunt determinate de actiunile noastre.

Stiu foarte multi oameni care au incercat sa isi schimbe rezultatele schimband actiunile!

I-am intalnit in grupurile de coaching din programele lunare de dezvoltare personala sau in sesiunile de coaching unu la unu.

Si – drept sa iti spun- si eu – multa vreme am incercat sa imi schimb rezultatele doar schimband actiunile.

Am inteles insa la un momant dat- cu ajutorul unui mentor – ca, daca vrei sa iti schimbi rezultatele e nevoie sa schimbi gandirea care a produs acele rezultate!

Astazi am zis ca vorbim despre BANI si BUNASTARE.

Si azi – PENTRU CA E LUNA CADOURILOR si pentru ca ne pregatim pentru un nou an pe care cu totii ni-l dorim mai bun si mai frumos, vreau sa iti fac un CADOU special!

E un workshop CADOU in care descoperi care iti sunt convingerile despre BANI si BUNASTARE.

Prin tehnici de coaching de grup te ajut sa constientizezi care isi sunt principalele convingeri pe care le ai despre bani.

Uite ce e important sa stii despre acest workshop:

  • Lucram impreuna timp de o ora si 15 minute intr-un grup restrans.
  • E imporant sa te inscrii la el doar daca esti deschisa sa si interactionezi – adica sa participi la discutie si sa participi efectiv la exercitiile pe care le vom practica impreuna. Deci, daca vrei doar sa asculti, te rog sa nu te inscrii pentru ca nu te va ajuta.
  • Workshop-ul este CADOU deci nu implica investitie in bani. Implica insa din partea ta, investitie de energie, de timp, de implicare.
  • Daca simti ca vrei totusi sa dai ceva la schimb pentru ca primesti acest workshop, atunci invita chiar ACUM cativa prieteni in comunitatea Atelierul de visuri.
  • Acest workshop este pentru tine doar daca vrei sa iti schimbi rezultatele in anul care urmeaza, adica daca ai anumite obiective la care ti-ai propus sa lucrezi.
  • Numarul de locuri este limitat asa ca, dupa ce te inscrii te contactez ca sa ne dam seama impreuna daca cu adevarat e acum momentul potrivit pentru tine sa participi la acest workshop. Ne vom da seama in functie de angajamentul tau fata de visul tau, fata de obiectivele la care lucrezi.
  • Dupa ce vorbim la telefon sau pe whatsapp locurile se ocupa in ordinea solicitarilor.
  • Tot dupa ce te inscrii alegem impreuna si data si ora potrivite pentru tine (cel mai probabil vom forma 2 grupe diferite: o grupa in prima parte a zilei si o alta grupa seara.)

Iata ce spun cei care au participat deja la acest workshop:

Inscrie-te acum la workshop-ul CADOU (GRATUIT)

Banii – Care sunt convingerile tale despre ei?

Pentru ca tot ti-am povestit despre acel moment – primul meu salariu – … imi dau seama ca …atat de multe convingeri am schimbat de atunci!

Alege si tu sa pastrezi acele convingeri care cu adevarat te ajuta sa trainesti viata pe care ti-o doresti!

Alaturi de tine pentru visul tau,

 Gina Stefanoaia

Trainer, coach & speaker independent
Certificat John Maxwell Team
Fondator Academia Startline – Start catre Visul Tau. Cursuri autorizate. Autocunoastere. Dezvoltare personala. Frumusețe.