Ce spun participantii

Iata ce spun participantii la cursuri, seminarii, workshop-uri:

,,Mi-a fost de mare ajutor partea de pregatire a tenului pentru machiaj, o aplic de cand am inceput cursul si vad efectele pozitive pe tenul meu. Am apreciat mult si partea de norme de igiena, chiar multe lucruri nu le cunosteam si din acest motiv aveam o oarecare retinere fata de a face machiaj, ma gandeam cum voi folosi aceeasi mascara pe mai multe persoane, asa am vazut din pacate la anumite persoane care spuneau ca sunt machiori profesionisti, de la Gina am aflat ca exista o maniera complet igienica de a machia.

Orice intrebare am avut , Gina mi-a raspuns complet, mi-a placut locul unde se tine cursul, este linistit, foarte ordonat. Mi-a placut mult de tot ca se lucreaza cu grupe mici. Mi-a placut ca s-a insistat pe partea de gesturi, postura, igiena , ca si machiorul trebuie sa arate frumos si ingrijit atunci cand machiaza, ca trebuie sa tina mana intr-un anume fel.

Eu chiar am putut face un machiaj pe o fata necunoscuta inainte sa termin cursul si persoana respectiva a fost extrem de multumita si doreste sa o mai machiez….nu credeam ca o sa pot.”

                                                                                                                                              Ana – Maria

,,Ce mi-a plăcut: temele sunt foarte bine structurate, pe intelesul oricui, explicate cu mult calm si pricepere.

Cursul s-a desfasurat foarte deschis, am acumulat informatii noi si am avut ocazia de a intalni „oameni frumosi” (expresie pe care am invatat-o tot de la dumneavoastra). Pentru mine a fost foarte relaxant si deconectant acest curs, dupa fiecare intalnire m-am simtit cu bateriile incarcate si dornica de afirmare.

Va multumesc pentru ocazia de a va intalni, am invatat lucruri frumoase care ma si pasioneaza si sper din tot sufletul sa continui cu pregatirea mea pentru a va face mandra de reusitele mele.”

                                                                                                                  Diana