Ce va place la profesia de make-up artist?

Ce va place la profesia de make-up artist?

Ce va place la profesia de make-up artist?

  • Posted by Gina
  • On 14 februarie 2020
  • 0 Comments

De la bun inceput, ne-am dorit o școală de machiaj care ajuta oamenii sa isi trăiască visurile!

Acum, cu fiecare vis pe care cineva din comunitatea noastra si-l traieste, si Academia Startline isi traieste visul!

De curand am intrebat in Comunitatea Academia Startline:

Ce va place cel mai mult la profesia de make-up artist?

Iata, pentru inspiratie, cateva raspunsuri pe care le-am primit:

,,Cel mai mult îmi place că pot prin ceea ce fac să fac oamenii fericiți, este o satisfacție maximă când clientă se uită în oglindă și zâmbește .” Roxana Raileanu

,,Nu imi place si nu suport monotonia . In aceasta meserie nu exista monotonie, nu ai cum … Imi place mult cand se ridică de pe scaune si spun “Asta sunt eu ????? Ce frumoasa sunt!”…. Ador sa le aud spunând asta, sa le vad fericite si încrezătoare printre toate grijile și problemele cotidiene si greutățile vieții …. Cand le vad atat de fericite, ma bucur asa mult pentru ele!” (Andreea Scarlat)

,,Imi place că nicio clientă nu este ca și cealaltă, o vreau să experimentez lucruri noi din domeniul de makeup, tehnici diverse, să studiez fizionomia clientei, să îi dau câteva sfaturi! Mai ales îmi place să cunosc oameni, să socializez și pentru unele chiar să fiu ,,psiholog” deoarece am avut cliente care simt nevoia să împărtășească cu cineva din supărările lor sau pur și simplu să povestească despre viața lor… Asta le dă încredere, faptul că au cu cine vorbi atunci, cineva le ascultă și mă bucur să fiu un balsam pentru sufletul cuiva, pentru 1-2 ore chiar dacă apoi nu ne mai vedem niciodată. Suntem oameni, și dincolo de orice meserie, nivel în societate sau de studiu comunicarea și socializarea sunt foarte importante… ❤ ” (Nicoleta Dragomir)

,, Mie îmi place pentru ca pot sa fiu foarte creativa, sa combin sa iasă ceva spectaculos, și pentru este pasiunea mea de mica💕🥰 . Si imi place, mai ales pentru ca pot face clientele fericite ❤️ ” ( Cristina Alexandra Toader)

,,Ador faptul că pentru o zi/o oră, poți transforma pe oricine în ce își dorește! ” Adriana Andrei.

Fie ca esti sau nu make-up artist, tie ce iti place cel mai mult la profesia ta?

Gina Stefanoaia, fondator Academia Startline

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.