Clubul Creatorilor de Visuri. Programul lunii mai.

Treaba mea este sa fac un acord cu acea parte din tine care crede ca ceea ce tu iti doresti este posibil. De aceea ma auzi de multe ori spunandu-ti ,,Eu cred ca tu poți.”

Treaba mea este sa te ghidez și pe tine ca și tu la randul tau sa faci in fiecare clipa un acord doar cu acea parte din tine tu sa care crede ca ceea ce iti doresti este posibil.

Treaba mea este sa te ghidez sa pui focus pe crestere. De aceea nu voi fi deloc interesata și nu te voi lăsa sa te plângi, sa iti plângi de mila sau sa te afunzi in anumite limite.

Treaba mea este sa nu confund potentialul tau cu rezultatele tale. De aceea iti voi spune des: ,,Tu nu ești rezultatele tale. Tu ești fiinta plina de potential si de resurse care poate sa isi transforme rezultatele.”

Treaba mea este sa te provoc sa iti provoci limitele, sa iti folosesti potentialul, sa iti treci barierele, sa mai faci un pas, sa găsești o noua perspectiva, sa îmbrățișezi schimbarea in bine, sa te obișnuiești sa împingi limitele zonei tale de confort.

Treaba mea este sa te ghidez sa iti conștientizezi potentialul si sa treci la actiune, sa cunosti, sa iti accepti si sa iti folosesti punctele forte care iti sunt #PuncteleForte

Treaba mea e sa te ajut sa te gândești la pasul tau următor si chiar sa faci acel pas!

Si, treaba mea e sa te ghidez SA NU RENUNTI LA TINE!

Treaba mea ca si coach, consilier, trainer este sa fiu alaturi de tine in calatoria ta de crestere.

In luna MAI te invit cu drag sa incepi sau sa iti continui calatoria de dezvoltare alaturi de mine si alaturi de oameni ca tine care doresc sa se dezvolte.

PROGRAMUL: CUM SA TE FOCUSEZI PE PUNCTELE TALE FORTE CA SA ITI ATINGI OBIECTIVELE

Program de 4 saptamani de dezvoltare personala (programul se desfasoara MIERCUREA)

In ceea ce priveste punctele forte iata primele 3 aspecte pe care ne vom concentra: sa le cunosti, sa le accepti si sa le folosesti eficient/in favoarea ta.

Iti ofer un program de dezvoltare personala de 4 saptamani care incepe in data de 5.05.2021 si prin care primesti:

  • Lectiile au la baza programa John Maxwell Team.
  • 4 intalniri de grup – cate un seminar pe saptamana. Poti alege sa participi cu grupa de dimineata (10.00 – 11.15) sau cu grupa de dupa amiaza (19.30 – 20.45) MIERCUREA
  • Acest program este unul experiential adica nu doar inveti sau asculti informatii ci primesti si exercitii aplicative de grup de dezvoltare personala
  • Primesti de asemenea si sustinere in grupul SUPORT (privat ) de FB

Informatii despre program:

Fiecare dintre cele 4 lectii este de sine statatoare si este incarcata si pe grupul de FB Clubul Cretorilor de Visuri.

Chiar daca lipsesti la o sesiune sau daca doresti sa revezi lectia ai acces la ea oricand doresti si ori de cate ori doresti in timpul lunii in care se desfasoara programul.

Fiecare intalnire de grup este interactiva. Daca nu doresti sa interactionezi, nu e obligatoriu dar acest lucru iti este disponibil, ca o adaugare de valoare.

Fiecare lectie este o imbinare de tehnici de lucru: predare, mastermind, exercitii interactive.

IMPORTANT! Daca nu poti sa fii prezenta/prezent la seminariile LIVE, poti vedea INREGISTRARILE.

•Ai acces la grupul de FB Clubul Creatorilor de Visuri unde lucram exercitiile, primesti feedback si sustinere de la mine si de la ceilalti membri ai programului.