Consultanta de imagine… ce inseamna? By Madalina Duport

Consultanta de imagine… ce inseamna? By Madalina Duport

Consultanta de imagine… ce inseamna? By Madalina Duport

  • Posted by Gina
  • On 11 septembrie 2018
  • 0 Comments

Sunt Madalina Duport si in cadrul Academiei Startline dezvolt cu bucurie si entuziasm proiectul Beauty Coaching.

Astazi vreau sa va atrag atentia despre ceea ce inseamna consultanta de imagine.

V-ati gandit vreodata, ce inseamna cu adevarat? Daca voi aveti nevoie sau nu? Ce inseamna pentru voi, consultanta in acest domeniu?

Tot ce va pot spune, cu toata increderea si entuziasmul, este ca in cadrul unei astfel de sedinte, TE SIMTI CU ADEVARAT SPECIALA si este o experienta pe care orice doamna si domnisoara, trebuie sa o traiasca macar odata in viata.

Si in acest domeniu, ca in oricare altul, poti castiga timp si bani, daca apelezi la specialisti, asa e? Si specialistul sa fie profesionist, nu amator… asta va fi o alta discutie ????
De exemplu, de cate ori vi s-a intamplat sa fiti racite, sa incercati sa va tratati singure, ati cheltuit bani, ati luat de la farmacie ce ati considerat necesar, si dupa cateva zile, cand inca nu va simteai bine…ati mers pana la urma la un medic, care v-a recomandat altceva, alti bani…alta experienta.
Asa e si in domeniul beauty, este bine sa apelam la profesionisti.

Inteleg mult de tot nevoia noastra a femeilor, de a simti, mirosi produsele, a le atinge… insa rezultatele vin in timp, si alegerile ar trebui facute, nu pe impulsul de moment ci pe ce beneficii ne pot aduce acele alegeri, pe termen lung. Adica, ce pot face acele produse pentru mine, pentru sanatatea tenului meu.
Daca alegem, doar instinctiv, ca ne plac ambalajele, cum miroase, culoarea, forma…etc..etc… e ca si cum ne-am da acordul pentru a fi cobai, vedem ce -o iesi ????

La fel este si cand alegem un fel de make-up doar ca e la moda, sau am vazut o vedeta cu acelasi make-up, fara a sti daca este adecvat formei fetei noastre… ne avantajeaza, ne pune in valoare frumusetea sau din contra.

Ma feresc sa dau sfaturi, ca suntem diferiti si avem criterii diferite in alegeri, insa stiu cu siguranta, ca sunt cateva criterii general valabile, cum ar fi:

– Sa ne asiguram ca apelam la un profesionist si nu la un amator, in domeniu
– Sa alegem produsele, tehnicile de infrumusetare care ne pot aduce BENEFICII MAXIME pe termen lung
– Profesionistii la care apelam, sa ne garanteze intr-un fel sau altul, recomandarile si rezultatele, si sa poata fi alaturi de noi in intregul proces
– Nu faceti rabat la calitate, in acest domeniu exista doua mari categorii de produse, cele care au mult marketing in spate ( si de multe ori, putine rezultate ) si cele care au multa cercetare si stiinta ( si care au de obicei mari rezultate)
– Alegeri branduri care exista de ceva timp pe piata 20/ 30/40 de ani… asta este mare semn de calitate si inseamna ca si-au probat eficienta
– UITA-TE LA CUM ARATA CEL CARE FACE RECOMANDARILE, la tenul lui, la tipul de make-up, la aspectul fizic si psihologic chiar…eu de exemplu, nu as putea merge la un trainer de slabit, care este mai durduliu…sau la un estetician care are o fata neingrijita.
– Cand vorbim despre ten, ca este ingrijire sau make-up, orice specialist, ar trebui sa aiba in vedere si sa trateze, din punct de vedere holistic, adica si din interior si din exterior…interiorul REFLECTA EXTERIORUL de multe ori.
Pielea noastra este cel mai mare organ si ar fi bine sa avem grija de el in consecinta

Va imbratisez,

Un weekend minunat si de abia stept sa-mi impartasiti impresiile voastre, legate de aceste ganduri ale mele.

Sigur le vor fi de folos, unora dintre voi.

Madalina Duport
Al tau BeautyCoach

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.