Cum și pe unde intră apa in celule?

Cum și pe unde intră apa in celule?

Cum și pe unde intră apa in celule?

  • Posted by Gina
  • On 8 iulie 2019
  • 0 Comments

Pana acum am auzit de mii de ori: crema hidratanta, demachiant hidratant, masca hidratanta, ser hidratant.

Toate acestea ne duc cu gandul ca, folosindu-le tenul nostru va fi mai hidratat, adica va avea apa de care are nevoie pentru a se pastra sanatos si frumos!

Unii dintre noi luam informatia ca atare, altora ne place sa ne punem intrebari atunci cand primim o informatie.

Personal mi-am format un obicei sa pun intrebari oamenilor si mai ales sa imi pun mie intrebari 🙂 . Am invatat asta in programele John Maxwell 🙂 .

Pastrez acest obicei cand vine vorba despre a ajuta oamenii din comunitea Academia Startline sa isi urmeze visele.

Pastrez acest obicei si cand e vorba despre produsele pe care aleg sa le folosesc personal si sa le recomand in sesiuni unu la unu.

Asadar, astazi, punandu-mi #intrebarialtfel despre apa din celule ma intreb:

Daca orice celulă din corpul nostru are undeva între 70-80% de apă, cum ajunge apa in celula?

Si … cum stiu ca acea crema hidratanta pe care eu o folosesc cu adevarat isi face treaba si ajuta cu adevarat la hidratare sau la mentinerea hidratarii?

Acum, trebuie sa stii ca poate nu ajungeam sa imi pun aceasta intrebare daca in urma cu cativa ani nu as fi citit ca exista produse cosmetice care au la baza o tehnologie care se bazeaza pe o anume descoperire care a primit premiul Nobel.

Asa ca mi-am pus intrebarea si am si studiat putin aceasta informatie.

Si, asa am aflat ca in membrana fiecarei celule au fost descoperite ACVAPORINELE, ,,proteine care formeaza canale foarte mici prin care doar moleculele de apa pot trece, fara a antrena si alte molecule celulare.

Aha, asadar apa ajunge in celula prin niste ,,canale de apa” care se afla in membrana, numite ACVAPORINE.

M-am bucurat si sa aflu ca primul care a descoperit (in 2003 ) aceste ,,canale de apa” a fost un roman impreuna cu o echipa de romani: chimistul Gheorghe Benga.

Am inteles astfel de ce anumite firme de produse cosmetice care au produse cu tehnologii brevetate, pun atat de mult accent pe calitatea apei pe care o folosesc in produsele respective!

Sper ca si pentru tine e o informatie folositoare asa cum a fost si pentru mine atunci cand am aflat-o!

Afla si despre cursul nostru de Automachiaj si selfcare! Ai in el informatii foarte folositoare inlcusiv despre cum functioneaza pielea! Intelegi exact ce e de facut daca tenul tau are diferite provocari carora acum inca nu le-ai gasit solutii!

Daca ti-a fost de folos, da-mi un feedback: fie ca si comentariu la aceasta postare fie ca un comentariu pe pagina de FB Academia de make-up Startline!

Daca vrei sa afli ce obisnuim sa recomandam, eu si alti specialisti in frumusete certificati Academia Startline in sesiunile unu la unu cu clientele noastre, imi poti scrie un mesaj privat.

PS: Imagine Elite Trainer & MUA Elena Caranfil

Cu drag, Gina Stefanoaia

Fondator Academia Startline

0785 84 66 84

(Visited 199 times, 1 visits today)

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.