Daca consideri ca valorezi putin …

Daca consideri ca valorezi putin …

Daca consideri ca valorezi putin …

  • Posted by Gina
  • On 28 septembrie 2019
  • 0 Comments

,,Daca consideri ca valorezi putin, atunci fii sigur ca ceilalti nu vor crede ca valorezi mai mult.” John Maxwell


De atat de multi ani observ oamenii care vin la cursurile Academiei Startline fie pentru ca vor o schimbare in cariera fie ca doresc sa se perfectioneze!


Si, trebuie sa spun ca, dupa atat de multi ani, stiu sigur ca adevarata provocare pentru fiecare dintre noi nu este ca e greu sa invatam tehnici de lucru ca make-up artisti!

Adevarata provocare nu este ca nu avem destul timp sa exersam, ca nu ne iese linia de tus, ca nu avem destui bani sa ne formam de la inceput o supertrusa sau ca nu vin clientele catre noi!


Adevarata provocare este modul in care fiecare gandeste despre sine! Adevarata ,,lupta” este sa crezi ca exista REUSITA pentru tine! Adevarata provocare este sa crezi ca POTI sa iti urmezi pasiunea, ca meriti sa implinesti acel vis pe care tu il ai!


Stiu acest lucru pentru ca si eu ma surprind uneori gandind ca ceva pare prea greu de facut, ca ceva pare ca va lua prea mult timp sau ca eu nu pot. Am invatat insa, sa fiu atenta la modul cum gandesc si sa trec de la intrebarea Pot eu sa fac? la intrebarea Cum pot sa fac asta?


Nu, nu am invatat deodata aceste lucruri! Si nu, nu am invatat singura ci cu sustinere din partea mentorilor mei!

Acesta este motivul pentru care eu cred cu tarie ca pentru a reusi cu adevarat pe domeniul beauty e nevoie sa te dezvolti in 2 directii: si ca tehnica pe domeniu dar si sa inveti sa gandesti diferit!


Daca vrei si tu sa faci parte dintr-un grup restrans de specialisti pe domeniul beauty care invata si isi dezvolta si modul in care gandesc, scrie-mi un mesaj privat ca sa iti dau detalii despre acest grup restrans!


Gina Stefanoaia, Fondator Academia Startline


Imagine Machiaj: Elite Trainer & MUA Elena Caranfil

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.