Dar daca nu va merge?

Dar daca nu va merge?

  • Posted by Gina
  • On 18 iulie 2019
  • 0 Comments

Bine te-am regasit! Cum stii, treaba mea in comunitatea Academia Startline e sa iti tin treaz visul si sa ii ajut pe cei care isi doresc sa gaseasca pasii potriviti si sa actioneze catre visele lor.

Azi am luat o intrebare pe care rostit sau nerostit si-o adreseaza multe persoane atunci cand hotarasc sa faca o schimbare in cariera lor.

Vreau sa iti spun ce cred eu despre intrebarea asta: Dar daca nu va merge?

Inainte insa de a-ti spune perspectiva mea despre aceasta intrebare vreau sa iti spun ca tocmai citeam la T Harv Eker o idee cu care eu am rezonat:

Sunt mai multe ,,feluri de oameni”, cei care ,,care vad cresterea potentiala” si cei care ,,vad pierderea potentiala” si … mai sunt si unii oameni, asa … pe la mijloc 🙂 .

Nu nu vorbea despre gandire pozitiva si despre cum o sa ti se schimbe viata daca de maine incepi sa gandesti pozitiv 🙂 . Vorbea despre modul in care oamenii in general abordeaza viata, momentele din viata. Vorbea despre o perspectiva pe care oamenii o au atunci cand vine vorba in general de viata lor sau – specific- imi permit eu sa completez- cand vine vorba despre o schimbare in viata lor.

Hm …! Devine prea filosofic?

Hai sa iti dau un exemplu!

De curand vorbeam cu Elena Caranfil, unul dintre trainerii parteneri Academia Startline.

Ai vazut deja cu siguranta si tu, ca lucruri magice ies din mainile Elenei!

Cursantele sunt suuuuuperincantate! In plus, Elena a hotarat ca poate da sanse si altor oameni care vor sa se dezvolte! Asa a reusit, intr-un timp relativ scurt sa isi formeze si o echipa de lucru cu absolvente ale cursului ei!

Asadar … urmarind indeaproape activitatea ei, stiind ca Elena e acel om caruia ii place sa impartaseasca cu adevarat ceea ce stie si ceea ce face … ne-am gandit la un masterclass!

(Deci daca esti printre cei care o urmaresc si o apreciaza pe Elena sa fii cu ochii pe noi 🙂 ! )

Am pornit de la o idee si, ne-am gandit apoi la detalii: in ce oras il vom face, unde anume … am inceput sa cerem oferte de pret pentru spatiu …

Aici vreau sa ajung! Am cerut oferte pentru spatiu si, pentru ca doream un loc select unde sa fie o experienta cu adevarat frumoasa pentru participante, bineinteles am primit un ,,pret pe masura” 🙂 .

Cand am vazut pretul salii … am asteptat putin si ca sa vad ce spune ea. Ea a spus simplu: Mult … Dar merita!

Asa mi-a placut acest raspuns! Stim ca dorim sa oferim o experienta speciala fetelor care vor participa! Stim cat de mult pot invata fetele! Si stim cat de mult ne dorim sa fie frumos, elegant, diferit, sa ne simtim cu totii, si trainer si cursante, speciale, asa cum de fapt suntem!

Elena nu a spus … Dar daca nu iese? Dar daca nu putem? Dar daca nu reusim? Ea a spus simplu; Mult … dar merita! Si am simtit tot angajamentul ei sa faca lucrurile sa se intample!

Si asta vreau sa iti transmit azi!

Si tu si eu si oricine, ne putem seta – atunci cand vrem sa facem ceva nou – pe un anumit mod de a gandi!

Putem sa gandim Dar daca nu o sa mearga? sau putem sa gandim ,,Chiar sper sa mearga” sau putem sa gandim ,,Va merge pentru ca voi face eu sa mearga.”

Alegerea ne apartine!

Personal, cand am inceput sa cresc pe acest domeniu al frumusetii in mintea mea nicio clipa – dar nicio clipa nu am lasat sa se strecoare vreo indoiala!

Singurul meu gand a fost si este ,,Va merge pentru ca voi face eu lucrurile sa mearga.” Si am continuat sa gandesc: ,,Nu stiu eu multe lucruri acum sau nu am rezultatele pe care mi le doresc , dar pot invata! “

Pentru mine e o alegere modul in care gandesc! Si pe asta insist si in programele pe care le desfasor cu oamenii care vor sa se dezvolte ca antreprenori pe domeniul beauty, fie ca sunt programe unu la unu, fie ca sunt programe de grup cum este programul #sepecialistinfrumusete.

Pentru tine cum e?

Te rog sa tii minte: Cu orice crezi ca te pot ajuta, sunt aici.

Gina Stefanoaia Fondator Academia Startline

Imagine: Machiaj Elite Trainer & MUA Elena Caranfil

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.