Estee Lauder – citate celebre

Estee Lauder – citate celebre

Estee Lauder – citate celebre

  • Posted by Gina
  • On 6 mai 2019
  • 0 Comments

Cand prind putin timp imi place sa citesc idei ale antreprenorilor de succes 🙂 .

Dincolo de bucuria de a afla idei noi sta de fapt bucuria si nevoia de a descoperi si de a studia modul de gandire al acelor oameni, mindset-ul cum ne-am obisnuit sa spunem in ultima vreme 🙂 .

Ca antreprenor si ca psiholog, am inteles deja ca modul de gandire, mindset-ul …. ,,gandurile duc la sentimente. Sentimentele declanseaza actiuni. Actiunile determina rezultatele.” ( T. Harv Eker )

Asadar am inteles aceasta relatie simpla: rezultatele de succes sunt determinate de un mindset dominat de idei de succes 🙂 . Si tocmai pentru ca pe mine doar schimbarea modului de gandire m-a ajutat cu adevarat, impartasesc mai departe acest luctu. Atat in programele de consultanta individuala pe care le ofer acelora care doresc sa aiba succes pe domeniul beauty cat si in programul Specialist in Frumusete pun muuuult, cel mai mult accent pe modul in care participantele la programe gandesc despre si pentru succes.

Recent am inceput sa citesc despre Estee Lauder.
Imi place povestea ei, mai ales ca a fost ,,una dintre cele mai bogate și mai de succes femei antreprenor din America si …
a fost singura femeie menționată în revista Time din 1998 ca fiind una cele mai influente 20 genii din mediul de afaceri ale secolului XX.”

Am gasit, impreuna cu cativa oameni pasionati de beauty din grupul de FB Academia Startline cateva citate care, bineinteles, reflecta modul in care ea gandea.

Asadar, plecand de la #scriemimpreunaunarticol, impartasim cu drag si aici pentru tine, cea sau cel care citesti acest blog, ideile de la Estee Lauder pe care noi le-am gasit:

„Nu am visat niciodată succesul. Am muncit pentru el.” 

„De ce costă atât de mult un Picasso? Pânza este $2.75, fiecare borcan de vopsea, $1.75. Plăteşti pentru creativitate şi experienţă.”

“Fii puternic. Fii încrezător. Fii steaua vieții tale.”

„Cele mai multe idei bune strălucesc în simplitate, atât de mult încât toată lumea se întreabă de ce nimeni nu a făcut asta înainte.”

,, Cred ca potentialul este nelimitat – succesul depinde de indrazneala de a aciona asupra visurilor.”

„Frumuseţea e o atitudine. Nu există nici un secret. Cum se face că toate miresele sunt frumoase? Pentru că în ziua nunţii le pasă de cum arată. Nu există femei urâte, ci numai femei care nu se cred frumoase ori cărora nu le pasă de frumuseţe.”

„Proiectarea minții tale într-o situație de succes este cel mai puternic mijloc de a atinge obiectivele.”

„Muza modernă este eroina propriei vieţi, care îşi urmăreşte întotdeauna instinctul. Un spirit independent care are un magnetism natural ce atrage oamenii, îi inspiră printr-un singur zâmbet, fără a rosti un cuvânt.”

Am scris aici cateva idei dar nu vreau sa inchei inainte de a-ti adresa 3 intrebari:

Ai mai gasit si tu alte idei de la Estee Lauder care te-au inspirat?

Care dintre citate este preferatul tau?

Daca ai un citat preferat, oare de ce il preferi pe acesta …cum te ajuta, cum te inspira pe tine?

Mi-ar placea sa impartasesti cu noi, daca vrei, raspunsurile tale. Poti face asta aici, in comentarii sau pe grupul de FB Academia Startline sau cand ne conectam online pentru participantii la programul Specialist in Frumusete.

Cu drag, ❤️

Gina Stefanoaia

Fondator Academia Startline

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.