Franciza Academia Startline

Academia de Make-up Startline

Start la … Frumusete!

3 lucruri care ,,vorbesc de la sine”:
 • Afacere romaneasca, pe piata in Romania din 2010, prima autorizare pentru cursuri, in martie 2013
 • 276 de absolventi cu diploma autorizata si peste 2000 de participanti la seminarii. workshop-uri, evenimente
 • Cursuri in 6 orase din Romania: Brasov, Bucuresti, Calarasi, Giurgiu, Ploiesti, Urziceni.
Ce este unic despre noi:

Suntem singura scoala de make-up unde absolventii nostri ne pot deveni parteneri.

Avem un model de business care poate fi foarte simplu de pus in practica in orice oras din tara. Am dovedit ca acest model functioneaza prin faptul ca deja desfasuram cursuri in 6 orase din tara.

Lucram cu specialisti in marketing :). Prin sistemul de marketing pe care il folosim stim cum sa ajungem la potentialii nostri clienti. Asa se face ca avem in mod constant grupe de cursanti.

Pentru o profitabilitate din ce in ce mai mare, conceptul nostru presupune si ceva in plus fata de cursurile autorizate: cursuri si servicii de Consultant de Beauty si Personal Shopper, cursuri si servicii de automachiaj si machiaj.

Devino partener prin Franciza Academia Startline:

Cautam oameni ca tine! Oameni care sa vrea sa aiba rezultate ca antreprenori pe domeniul Beauty si care prefera sa porneasca o afacere ,,la cheie”, care deja s-a dovedit profitabila.

Noi suntem la fiecare pas alaturi de tine: iti oferim Training specializat, Asistenta permanenta in cresterea afacerii tale, Marketing, Participare la Cursuri de dezvoltare personala si leadership si participare la evenimente specifice.

Este nevoie ca tu sa ai spirit antreprenorial, sa iubesti calitatea si sa iti doresti sa dezvolti o afacere profitabila pe domeniul Beauty.

Bineinteles ca este nevoie si sa fii sau sa devii persoana juridica.

Daca ai si o diploma de make-up artist si o diploma de formator, cu atat mai bine! Vei putea sustine chiar tu cursurile.

Ce primesti cand cumperi Franciza Academia Startline si devii proprietar de business Academia Startline?
 • Toate procedurile in DETALIU folosite in business-ul TAU (de la activitati in timpul cursului si pana la strategia de marketing sau comunicarea cu clientii)
 • Training pentru intreaga ta echipa (Training intensiv inainte de lansarea francizei, training lunar pentru angajati- 2 zile/luna)
 • Program de consultanta, coach-ing si mentoring: Gandire antreprenoriala (gandire orientata spre rezultate, calitate si profit) si Dezvoltarea afacerii pentru proprietarul francizei si/sau pentru managerul francizei
 • Site-ul TAU gata facut (ramane ca tu doar sa iti postezi propriile articole)
 • Hosting site pentru 1 an
 • Trusa de make-up (inclusiv pensule) necesare unui grup de 6 cursante care vor fi suficiente minim pentru curs timp de 6 luni
 • Dotarea spatiului (6 posturi de lucru)
 • Acces la preturile de achizitie negociate cu furnizorii de produse si servicii Academia Startline.
 • Organizarea evenimentului de lansare
 • Consiliere pentru recrutarea de personal daca tu nu ai competente ca make-up artist si formator sau competente de marketing si relatii cu clientii.

 

Din orice oras ai fi,  asteptam cu nerabdare sa ne cunoastem!

Trimite aici un mesaj sau contacteaza-ma (0785 84 66 84) .

Iti raspund chiar eu 🙂

Gina