Dana Stancu despre genele semipermanente LIVE pe Unica.ro

Dana Stancu despre genele semipermanente LIVE pe Unica.ro

  • Posted by Stancu Dana
  • On 27 iunie 2018
  • 0 Comments
  • beautytrainer, Curs make-up, make-up artist

As vrea sa punctez in acest articol experienta minunata de a fi intr-o emisiune in direct. Am raspuns cu mare bucurie la invitatia celor de la Unica.ro si am vorbit despre genele semipermanente.

https://www.instagram.com/p/BkVVPWsFxl6/?taken-by=danamakeupro

Specializarea mea ca Lash Stylist ( stilist de gene ), una dintre cele mai in voga specializari in ultimii ani, mi-a adus multe bucurii si ma sunt tare incantata ca reusesc sa creez o atmosfera relaxanta clientei mele.

1. Ce sunt genele semipermanente? Ce inseamna 2D, 3D ?

Pentru ca am intalnit multe situatii cand afirmatia “gene fir cu fir” poate fi interpretata si interpretabila, vreau sa clarificam asta inca de la inceput.

Genele semipermanete sunt gene din material sintetic pe care le aplicam pe firele naturale de geana. Acestea sunt aplicate de un specialist, produsele folosite sunt specal dedicate acestei proceduri. Genele semipermanente rezista pana la 6 saptamani pe gene, insa recomand retus la fiecare 3 saptamani pentru a pastra aspectul estetic al acestora.

genele semipermanente

Acestea pot fi: fir cu fir ( adica o extensie aplicata de fiecare geana naturala ), 2D ( 2 extensii aplicate pe fiecare geana naturala ), 3D ( 3 extensii aplicate pe fiecare geana naturala) si asa mai departe pana la 12D.

Genele false smocuri pe care le aplicam la sedinta de machiaj trebuie sa fie demachiate la sfarsitul evenimentului sau cand iti indepartezi machiajul. Acestora unele cliente/ makeup artsti le spun “fir cu fir” in sensul ca nu sunt gene false banda, insa nu este acelasi lucru cu genele semipermanente.

2. Care sunt tendintele 2018 pentru genele semipermanente?

Am vorbit despre tendintele in extensii. Ma bucur ca tendinta generala este NATURALETEA. Eu am fost intotdeauna o promotoare a frumusetii naturale.
Poate te intrebi cum sa obtii un efect natural cand vorbim de gene false, extensiii de gene? Pai sa stii ca si in acest domeniu s-au dezvoltat produse din ce in ce mai fine si performante, iar firele de extensii aplicate pot fi extrem de subtiri si ajuta la pastrarea efectului natural.

extensii de gene naturale

De asemenea, lungimea aleasa sau curbura acestora sunt factori definitorii pentru efectul final obtinut. Acestea sunt alese si in functie de firul natural de geana si in recomand cu toata incredera sa accepti sugestia specialistului.

extensii de gene colorate
Accentele de culoare sunt in mare voga anul acesta. Evident ca nu vorbim de extensii de gene colorate aplicate pe toate genele naturale ci doar accente de culoare spre coltul extern sau sre varful extensiei.

Recomand acest tip de extensii acum vara, dar si fetelor tinere ca sa nu stirbim din prospetimea varstei.

Kim Kardasian style este cel mai potrivit ochilor migdalati care nu au nevoie de corectii si se pot adapta / personaliza in diferite moduri.
Efectul obtinut este tot natural, dar foarte glam.

3. Care sunt avantajele purtarii genelor semipermanente si cum le intretinem?

Marele avantaj al genelor semipermanente este ca definesc si corecteaza ochiul. Aplicate personalizat fizionomiei clientei acestea pot corecta diferite “abateri” ale formelor de ochi.

Cand porti extensii de gene nu mai simti nevoia de a aplica mascara. Demachierea lor este foarte simpla fie cu o apa micelara, fie cu o spuma de curatare blanda.

Intretinerea este usoara. Ele trebuiesc curatate si pieptanate in fiecare dimineta si asta este tot. Simplu, nu?

Singura ta grija este sa nu folosesti produse uleioase sau produse de ingrijire ( in jurul ochilor ) care sunt pe baza de ulei pentru ca va destabiliza adezivul folosit la aplicare lor. Nu ne dorim ca ele sa cada mai repede, nu?

Daca ai si alte curiozitati despre extensiile de gene, iata aici un alt articol pe aceasta tema.

Te invit sa urmaresti materialul si daca ai mai multe intrebari, eu raspund cu drag.

https://www.facebook.com/unica.ro/videos/10156737132321495/?t=13

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.