Incredere Plus

Incredere (pe) PLUS (curs GRATUIT)

4 sesiuni CADOU ca sa lucrezi aprofundat pentru increderea ta in tine


,,As fi mulțumită și mândră de mine.”, ,,M-as simti acceptată”, ,,M-as simti in largul meu”, ,,As putea vorbi dezinvolt si as putea ajuta mai multa lume in jurul meu”, ,,As scapa de dependenta de alti oameni”, ,,Nu as mai amana la infinit”, ,, As putea impartasi experienta mea si astfel as oferi ajutor si celorlalti”, ,,M-as iubi si m-as respecta mai mult pe mine”, ,,As putea transmite ceea ce sunt și simt cu adevărat, fără a deranja.”, ,,As o relație net superioara cu mine și cu ceilalți.”, ,, As fi mai increzatoare”, ,,As fi mai conectat la prezent…”, ,,As putea spune NU.”, ,,Voi comunica mai bine si imi voi îmbunătăți relațiile.” , ,,Imi voi gasi echilibrul.” ,, Voi lua decizii mai intelepte.”, ,,,Voi putea sa imi transmit emotiile pe intelesul tuturor.” …


Acestea sunt cateva exemple de raspunsuri pe care le-am primit cand am adresat – in cursurile pe care le sustin – intrebarea Ce simti tu ca ar fi diferit in momentul in care ai avea mai multa incredere in tine?

As putea sa scriu zeci de exemple de raspunsuri!

Fiecare raspuns e atat valoros! Fiecare raspuns reflecta o nevoie sau o dorinta, un vis.

Fiecare raspuns reflecta speranta ca da, in viata noastra se poate sa fie mai bine!

Fiecare raspuns reflecta o poveste trecuta care insa poate fi rescrisa!

Pentru ca da, povestea ta incepe sa fie rescrisa atunci cand incepi sa iti constientizezi, sa iti cunosti si sa iti folosesti adevaratul tau potential! Si, cresterea increderii in tine e unul dintre primii pasi ca sa incepi sa iti rescrii povestea.


Astazi vin si catre tine si te invit sa iti adresezi aceste intrebari:

Ce ar fi diferit pentru tine in momentul in care avea mai multa incredere in tine? Ce ai face diferit? Ce rezultate diferite ai obtine?


Daca simti ca pentru increderea ta in tine inca mai e loc de crestere, vino alaturi de noi!

la CURSUL INCREDERE (pe) PLUS

Poti participa la 4 sesiuni gratuite interactive fie live fie inregistrate. Ai acces la aceste lectii intr-un grup de FB care e deschis doar 12 zile.

Cursul are la baza programa programa data de John Maxwell: Legile dezvoltarii personale.

Ca si trainer si coach certificat John Maxwell Team sunt bucuroasa sa impartasesc cu tine idei care functioneaza cu adevarat, idei gata de pus in practica.

Sunt 4 sesiuni interactive, care imbina tehnici si metode diferite.

Folosim tehnici de predare dar si tehnici de coaching.

Ca sa iti dau un exemplu, una dintre metodele pe care o folosim foarte des se bazeaza pe capacitatea noastra de a ne autoobserva propria minte. Observarea mintii (mind-sight cum o numeste dr. Daniel Siegel) ne permite sa patrundem in interioriul seminficatiei lucrurilor adica ne permite constientizarea. Si, cum probabil stii deja, constientizarea e primul pas in orice proces de transformare personala.

In acest curs nu ne concetram pe informatii si pe sfaturi. Informatii si sfaturi gasesti acum pe internet oricate doresti.

In acest curs ne bazam pe exercitii practice.

Intentia mea e sa te invat sa inveti cum sa lucrezi cu tine astfel incat sa pornesti acea transformare profunda in interiorul tau care duce la rezultate vizibile in viata ta.

Da, sa lucrezi la increderea in tine e cel mai potrivit prim pas ca sa incepi sa iti transformi IMAGINEA DE SINE, cea care te ajuta sa iti rescrii cu adevarat povestea.

In cursul Incredere (pe) PLUS dorim sa pastram un numar optim de participanti.

4 LECTII CADOU

Completeaza asadar ACUM formularul de inscriere:

Gina Stefanoaia

Trainer, coach & speaker independent
Certificat John Maxwell Team
Fondator Academia Startline – Start catre Visul Tau. Cursuri autorizate. Autocunoastere. Dezvoltare personala. Frumusețe.

(Visited 808 times, 1 visits today)