La inceput de saptamana, un truc si o veste buna

La inceput de saptamana, un truc si o veste buna

La inceput de saptamana, un truc si o veste buna

  • Posted by Gina
  • On 27 mai 2019
  • 0 Comments

Te salut cu drag! Sa incep cu trucul sau cu vestea buna?

Hai sa incep cu trucul!

Aveam pana nu de multa vreme, tot ce imi trebuie pentru rutina zilnica de ingrijire a tenului destul de la indemana in baie :). Teoretic, ritualul meu obisnuit de ingrijire a tenului ar fi trebuit sa dureze dimineata 3 minute si seara 3 minute dimineata si 3 mi

Acum … ,,procedura” era urmatoarea: pastram in aceeasi cutie ,,la indemana” si produsele de ingrijire a tenului, si pe cele pentru ingrijirea zilnica si pe cele pentru ingrijirea periodica/saptamanala a tenului (mascute, peeling etc) si cateva produse pentru machiajul de zi.

Acum … fiind o cutie mai incapatoare, bineinteles ca, dupa ce le foloseam le puneam repede inapoi fara sa am vreo ordine.

Asa se face ca, in fiecare dimineata, cautam intai prin cutie …. pe rand: demachiantul de ochi … si imi curatam ochii, apoi pe cel de fata …. si imi curatam fata …. si tot asa … In acest fel cele 3 minute se transformau in muuuult mai mult timp.

Mi-am dat seama ca dezordinea asta ma cam zapacea dimineata asa ca ieri … am rezolvat problema: am separat produsele pentru ingrijirea zilnica!

Mi-am cumparat o cutiuta mai mica si vesela, vesela … asa… de vara, care imi aduce Bucurie cand ma uit la ea.

Daaaaa…. am adaugat acest criteriu al BUCURIEI cand imi cumpar lucruri: ma uit si daca lucrul respectiv are functionalitatea dorita si daca imi place dar si daca … atunci cand ma voi uita la el in casa imi va aduce BUCURIE.

Acum stiu ca tot ce imi trebuie pe varianta rapida imi e la indemana. Le iau usor si rapid si le pun inapoi la fel de usor si rapid!

Un lucru simplu … si ce schimbare! Ordinea face minuni !

Multe, multe trucuri vei primi si in viitorul program pe care il lansam in luna iunie #selfbeautyexpert !

Pana atunci ….

Sper din suflet sa te inspire si pe tine mica schimbare despre care eu ti-am povestit! M-as bucura bineinteles, sa imi impartasesti si tu un truc al tau care ti-a facut viata mai usoara si care iti aduce zambet pe chip!

Siii … acum si vestea buna:

Pentru urmatoarele cursuri aveti la dispozitie cate 4 locuri cu REDUCERE 😍😍😍 la fiecare dintre cursurile din:

✅ Brasov

✅ CALARASI

✅ Slobozia!

Pune in aplicare si spune-mi cum ti se pare!

Cu drag, Gina, fondator Academia de make-up Startline

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.