Lucreaza cu mine

Daca ai accesat aceasta pagina, te felicit!

Te felicit pentru ca inseamna ca esti acea persoana pentru care solutiile, nu problemele sunt importante.

Acum mai mult de 8 ani, si eu eram in cautare de solutii.

Tocmai imi dadusem demisia dintr-un job sigur si stabil, incepusem o afacere ca si antreprenor fara mare experienta dar cu mult entuziasm. Si tocmai incepusem sa imi dau seama exact ce caut :). Cautam o solutie pentru ca eu sa imi conduc viata, ca eu sa imi spun mie ce sa fac si nu altii. Cautam o solutie ca veniturile mele sa depinda de cine sunt eu si ce pot face, nu de o grila de salarizare.

M-am oprit din cautare cand mi-am dat seama ca domeniul beauty era una dintre solutiile potrivite pentru mine. Puteam sa imbin dragostea mea pentru frumos – dar mai ales pentru oameni frumosi care se bucura si invata lucruri frumoase cu dorinta mea de a-i ajuta si pe altii sa isi gaseasca ,,rostul” din punct de vedere al carierei.

Asa s-a nascut Academia Startline. I-am spus asa pentru ca m-am gandit ca prin ea ii pot ajuta pe cei care sunt la inceput de drum: fie ca doresc sa invete pe domeniul frumusetii, fie ca vor sa inceapa sa castige venituri stabile luna de luna din activitati pe domeniul Beauty.

Daca vrei sa afli care ar putea sa fie primul, primul pas si pentru tine – un pas aproape GRATUTI, click AICI.

M-as bucura sa imi trimiti AICI un mesaj si sa imi spui povestea ta si mai ales sa imi spui care sunt provocarile la care tu acum cauti solutii.

 

Cu drag,

Gina Stefanoaia

Fondator Academia Startline

251 de absolventi cu diploma autorizata

Peste 2000 de participanti la evenimente Beauty