Mituri in ingrijirea tenului si make-up by Madalina Duport

Mituri in ingrijirea tenului si make-up by Madalina Duport

Mituri in ingrijirea tenului si make-up by Madalina Duport

  • Posted by Gina
  • On 11 noiembrie 2018
  • 0 Comments

Astazi, m-am gandit sa vorbim despre ”Mituri in ingrijirea tenului si make-up”

  1. Nu trebuie sa te demachiezi, daca nu te machiezi – FALS, tenul are nevoie de o curatare dimineata si seara, chiar daca nu ati folosit produse de make-up. Trebuie sa indepartam impuritatile adunate peste zi, plus tot ce tine de schimburile fiziologice.

2. Crema contur de ochi nu se aplica pana-n 30 de ani – FALS e in functie de nevoile pielii fiecareia, specialistii spun ca primele riduri la ochi apar in jurul varstei de 21 de ani.

3. Produsele antirid se folosesc doar dupa 3o de ani – FALS, cu cat mai repede cu atat mai bine, ca ne pastreaza tenul cat mai tanar, si previne imbatranirea… Cand ridurile apar, deja este un pic cam tarziu :).

4. Pielea ta va imbatrani exact ca cea a mamei si bunici tale – FALS, totul e diferit de locul in care au trait dansele, stilul de viata, alimentatia..etc…specialistii spun ca factorul genetic are un aport foarte foarte mic, in procesul fiecareia de imbatranire al pielii.

5. Gradul SPF al cremelor iti spune cat de protejata esti de soare – FALS (gradul iti spune doar cat poti sta expus la soare, fara risc, intre aplicarile cremei).

6. Nu poti folosi mereu aceeasi crema, trebuie musai schimbata – FALS – Nu-ti dauneaza, chiar poate fi de ajutor, eu de exemplu folosesc aceeasi crema de ochi de vreo 4 ani. E adevarat ca pielea poate avea nevoi diferite, la diferite momente si trebuie sa schimbam ceva in ingrijire.

7. Fondul de ten imbatraneste – FALS, chiar poate fi antirid, sau sa ne portejeze de factorii de mediu…etc.. diferenta o face calitatea fondului de ten.

8. Ingredientele naturale sunt mai bune ca cele sintetice – de cele mai multe ori, Nu. De fapt, multe ingredente naturale sînt un dezastru pentru piele (menta, de exemplu, sau lămîia), în timp ce multe ingrediente sintetice sînt minunate pentru piele. Natural nu înseamnă neapărat și bun pentru piele. Există multe exemple de ingrediente sintetice care sunt mai sigure, mai eficiente și mai ușor de asimilat într-un produs ca multe din ingredientele naturale care nu-și au locul pe pielea noastră, pentru că sînt puternic iritante. Important este ca produsul sa fie testat, verificat si sa aiba studii stintifice.

9. Produsele carora li se face multa reclama sau apar la TV sunt mai bune, ca sunt mai cunoscute, deci mai eficiente – FALS, mai mult marketing, nu inseamna mai multa stiinta si eficienta

10. Uleiurile sunt mai bune decat cremele – tenul are nevoie de ulei – FALS pielea noastra este 80% apa, hidratare inseamna apa, nu ulei

11. Make-up-ul incarca pielea si produce acnee – FALS, acneea se produce din cauze endocrine sau poate aparea in cazul in care produsele de make-up nu sunt adaptate tenului, il incarca, blocheaza porii, nu regleaza sebumul. Cele care aveti tenul gras, cautati mereu produse non comedogenice.

12. Lotiunea tonica usuca fata – FALS, aceasta este singurul produs care mentine hidratarea pielii pe parcursul intregii zile si regleaza ph-ul pielii, printre alte multe beneficii.

Cu gandul ca aceste informatii va sunt cu adevarat de folos,

Madalina Duport

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.