Momentul ,,Va veni o zi…”

Momentul ,,Va veni o zi…”

Momentul ,,Va veni o zi…”

  • Posted by Gina
  • On 28 august 2019
  • 0 Comments

Am stat pe ganduri daca sa numesc acest articol doar asa simplu Va veni o zi … sau sa il numesc Momentul ,,Va veni o zi” …

Am ales ca titlu Momentul ,,Va veni o zi” pentru ca eu cred ca de fapt, este vorba despre acea clipa cand noi ne intalnim cu noi insine si luam o decizie privind viitorul nostru!

Hai sa iti spun o poveste care mi-a placut tare mult!

Povestea asta m-a determinat sa imi dau seama ca exista doar un moment, sau poate doar 2-3 momente in viata care puterea sa te duca negresit catre o schimbare de directie!

Povestea e o poveste adevarata, spusa de Estee Lauder in cartea ei autobiografica Poveste de succes.

Estee povesteste despre ,,o intamplare” petrecuta in primul salon de frumusete unde ea isi daduse spre testare, promovare si vanzare produsele ei.

Stii probabil ca se mai obisnuieste si azi ca anumite firme de produse cosmetice sa dea saloanelor de frumusete ,,in custodie” pentru testare, promovare si vanzare produsele lor.

Asadar, Estee se afla in primul salon unde isi daduse ,, in concesiune” produsele cand in salon a intrat o femeie foarte frumoasa.

Vazand-o. atat de frumoasa, Estee spune: ,,Eu eram foarte tanara si vulnerabila si iubeam Frumusetea. Am simtit ca vreau sa ma conectez cu aceasta femeie.”

,,Ce bluza frumoasa porti!” a complimentat-o Estee. ,,Este atat de eleganta! Imi dai voie sa te intreb de unde ai cumparat-o?”

Femeia a zambit si a spus: ,,Ce diferenta ar putea face acest lucru?” (Cu ce te-ar ajuta sa stii?). Apoi, s-a uitat direct in ochii tinerei Estee Lauder si i-a spus: ,, Oricum tu niciodata nu ti-o vei putea permite!”

Estee isi aminteste ca s-a retras imediat de acolo ,,cu inima batandu-i puternic si cu fata rosie ca focul!

Acela a fost Momentul ei Va veni o zi pentru ca atunci si acolo si-a facut aceasta PROMISIUNE catre ea insasi: Niciodata, niciodata ….niciodata, nimeni nu imi va mai vorbi astfel! Va veni o zi cand voi avea tot ce doresc: bijuterii, obiecte de arta, case impresionante … TOT.”

Am avut si eu un astfel de moment cand am hotarat ca viitorul meu va fi diferit! Am simtit atunci ca singura persoana responsabila pentru acel viitor sunt doar eu. Din cand in cand imi amintesc acel moment. Nu a fost confortabil dar a fost momentul in care eu am spus pentru mine aceasta PROMISIUNE Va veni o zi cand ...

Sunt bune aceste momente si, cand sunt urmate si de pasi concreti de actiune, devin momente … puncte de cotitura in viata noastra!

Ai relationat si tu cu povestea lui Estee Lauder?

Ai avut si tu un astfel de moment? … Acel moment cand simti ca viata ta depinde de tine, ca poti mai mult, ca meriti mai mult si ca TREBUIE sa faci o schimbare!

Cum ai proiectat atunci viiorul tau?

Ai folosit si folosesti la maxim acel moment ca pe un punct din care ai pornit si ai actionat catre visul tau?

Daca ti-ai amintit un astfel de moment, trimite-mi un mesaj privat cu textul ,,Da, si eu am avut Momentul meu Va veni o zi!” .

Si, daca vrei sa stai alaturi de oameni care lucreaza la visele lor te invit cu drag in grupul inchis de FB Atelierul de Vise: https://www.facebook.com/groups/atelierdevise/

Alaturi de tine pe drumul catre visul tau,

Gina Stefanoaia, Fondator Academia Startline

Imagine: Make-up by Elena Caranfil, Elite Trainer & MUA

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.