Next Step

Treaba mea este sa fac un acord cu acea parte din tine care crede ca ceea ce tu iti doresti este posibil.

De aceea ai sa ma auzi de multe ori spunandu-ti ,,Eu cred ca tu poți.”

Treaba mea este sa te ghidez și pe tine ca și tu la randul tau sa faci in fiecare clipa un acord doar cu acea parte din tine tu sa care crede ca ceea ce iti doresti este posibil.

Treaba mea este sa te ghidez sa pui focus pe crestere.

De aceea nu voi fi deloc interesata și nu te voi lăsa sa te plângi, sa iti plângi de mila sau sa te afunzi in anumite limite.

Treaba mea este sa nu confund potentialul tau cu rezultatele tale.

De aceea iti voi spune des: ,,Tu nu ești rezultatele tale. Tu ești fiinta plina de potential si de resurse care poate sa isi transforme rezultatele.”

De aceea, fie ca lucram unu la unu fie ca lucram impreuna in seminarii de grup, in interacțiunile noastre voi pune doar puțin accent pe rezultatele tale de acum.

Eu știu ca aceste rezultate de acum sunt consecinta unui mod de gândire pe care l-ai avut in trecut.

Si știu ca modul in care incepi sa gândești de ACUM înainte e important. Pentru ca modul în care gândești acum iti modelează rezultatele de maine.

De aceea iti voi spune des: ,,Spune-mi ce poti face, nu ce nu poți face.”

Treaba mea este sa te provoc sa iti provoci limitele, sa iti folosesti potentialul, sa iti treci barierele, sa mai faci un pas, sa găsești o noua perspectiva, sa îmbrățișezi schimbarea in bine, sa te obișnuiești sa împingi limitele zonei tale de confort. Treaba mea este sa te ghidez sa iti conștientizezi potentialul si sa treci la actiune.

Treaba mea e sa te ajut sa te gândești la pasul tau următor si chiar sa faci acel pas!

Si, treaba mea e sa te ghidez SA NU RENUNTI LA TINE!

In aceasta arie se afla ceea ce am eu de făcut ca si coach, consilier, trainer.

Si, in aceasta arie se afla ceea ce au de facut si trainerii si coachii din echipa mea.

Ce spui, suna bine pentru tine ceea ce putem noi ca si echipa sa iti oferim?

Astazi ma bucur sa iti ofer oportunitatea sa primesti consultanta pentru ca sa gasesti pasul urmator care ar fi cel mai potrivit pentru dezvoltarea ta.

Eu si echipa mea te ajutam sa iti clarifici care ar fi cel mai potrivi pas urmator pentru tine in acest moment pentru ca sa iti imbunatatesti rezultatele.

Completeaza formularul de mai jos.

Dupa ce primesc formularul eu sau unul dintre trainerii/coachii din echipa mea te contactam ca sa iti oferim cu drag o sesiune de ghidare pentru urmatorul tau pas, o discutie telefonica unu la unu de aproximativ 10 minute.

Poate ai nevoie de o incurajare, de o sugestie, de un sfat. Poate simti ca esti blocata/bocat intr-un anume punct si ai nevoie de o alta perspectiva!

Esti eligibila/eligibil sa primesti aceasta consultanta telefonica daca:

  • In ultimele 12 luni nu ai mai primit un cadou asemanator, o sedinta unu la unu din partea noastra.
  • Ai un obiectiv la care iti doresti sa lucrezi sau vrei sa faci o anumita schimbare sau vrei sa obtii rezultate diferite pe o anumita arie a vietii.

Completeaza acum formularul de mai jos:

No Fields Found.