Nu te mai compara cu ceilalti!

Nu te mai compara cu ceilalti!

Nu te mai compara cu ceilalti!

  • Posted by Gina
  • On 6 octombrie 2019
  • 0 Comments

#duminicadevis


Astazi un gand care sa te ajute sa mergi cu hotarare inainte catre visul tau!


De atat de multi ani observ ca sunt oameni care se lasa opriti din a-si trai visele de un anume mod in care sunt obisnuiti sa gandeasca: comparatia cu ceilalti.


Am auzit de atat de multe ori ,,Da, dar X machiaza de mai multa vreme, orasul nostru e mic, cine va mai veni la mine?”, ,, Da, dar Y e foarte talentata.”, ,,Da, dar ….”

Cand aud aceste lucruri, raspunsul meu ar fi foarte amplu dar prefer azi sa iti scriu ceva ce si mie, la un moment dat mi-a dat de gandit:

,, Ce se intampla atunci cand te compari cu altii? De obicei se aplica una dintre urmatoarele variante: fie ii percepi pe ceilalti mult mai sus decat tine si te simti descurajat, fie te percepi pe tine ca fiind mai bun decat ei si devii foarte mandru de acest lucru. Nici una dintre situatii nu este benfica si nu te va ajuta sa te dezvolti.Nu are absolut niciun sens sa te compari cu ceilalti. Singura persoana cu care trebuie sa te compari esti TU INSUTI. Misiunea ta este de a deveni mai bun azi decat ai fost in trecut.” John Maxwell


Tu ce crezi despre acest obicei de a te compara cu ceilalti? Te ajuta sau te incurca?


Daca vrei sa vorbim mai mult despre visul tau si cum poti face urmatorul pas catre el, te astept cu drag in grupul Atelierul de vise! Click aici: https://web.facebook.com/groups/atelierdevise/


#atelieruldevise


Gina Stefanoaia, Fondator Academia Startline

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.