Oameni cu vise

Oameni cu vise

Oameni cu vise

  • Posted by Gina
  • On 27 iunie 2019
  • 0 Comments

,,Daca nu iti faci propriul plan in viata, exista riscul sa faci parte din planul altcuiva. Si ghici ce a planificat acea persoana pentru tine … Nu mare lucru!” Jim Rohn

Cand am inceput afacerea Academia Startline, ma gandeam impreuna cu mentorul meu de atunci de beauty si de beauty business cum sa fie cu adevarat valoroase cursurile Academiei Startline!

Imi puneam iar si iar intrebari!

Ce sa aducem cu adevarat de valoare oamenilor care vor veni la cursurle Academiei Startline? De ce ar alege ei cursurile unei scoli abia infiintate care nu are niciun fel de nume?

Ca sa pot raspunde la acele intrebari, ma gandeam, ce putem noi ca si scoala sa oferim unic si in acelasi timp, ma gandeam, care e profilul oamenilor care voe veni sa invete.

Stii ce e interesant? Atunci gandeam ca majoritatea oamenilor care vor veni la cursurile noastre sunt chiar la inceput de viata si de cariera.

In peste 6 ani de cursuri autorizate insa, am descoperit ca acesti oameni care vin la cursurile si care se inscriu in programele noastre sunt au cateva lucruri in comun.

Si, exact despre acest lucru as vrea sa iti spun astazi.

Asadar, cum sunt oamenii care vin alaturi de noi, care vin la cursurile noastre, participa la programe offline sau online, achizitioneaza produse si raman in Comunitatea Academia Startline?

1.Nu e o regula in ceea ce priveste varsta cursantelor noastre

De multe ori am primit la telefon sau pe email intrebarea aceasta: Ma voi descurca? Posibil ca la aceste cursuri sa vina mai mult fete in jurul varstei de 20 de ani. Eu acum am spre 30 sau spre 40 ….

Avem cursante care au venit la curs la peste 45 de ani.

Si avem cursante care au implinit recent 18 ani.

Stiti totusi ce e interesant?

Indiferent de varsta acesti doamne si domnisoare de fapt au 100% TINERETEA DE PARTEA LOR. Adica au o atitudine, un suflet de oameni tineri!

Descopera cursul de multe ori printr-o reclama sau ca recomandare a unei prietene si sunt nerabdatoare sa inceapa! Pun intrebari! Sunt ancorate in prezent! Vin la cursuri cu bucurie si cu entuziasm! Se bucura pentru fiecare reusita si se ambtioneaza cand ceva nu le reuseste din prima! Stiu ca pot mai mult si vor mai mult pentru ele!

2.Nu e o regula daca sunt in viata la inceput sau nu

Avem in cursuri multi doamne si domnisoare care sunt deja profesionisti pe alte domenii!

E interesant sa constatam ca multe dintre fetele noastre sunt economisti sau ingineri. Au pornit pe un drum pentru ca de obicei cei din jur le-au spus ca nu vor face mare lucru pe domeniul artistic, ca ,,au nevoie de o meserie serioasa.” Asa au urmat ani de facultate, au devenit bune in profesiile lor. Si totusi, ceva din interiorul lor … le tot indeamna sa isi foloseasca acea inclinatie, acel talent, acea pasiune pentru domeniul beauty! Si uite asa, uneori mai devreme alteori dupa un timp de asteptare isi fac curaj si fac primul pas spre pasiunea lor si vin la cursuri.

Avem in cursuri multe, multe, multe mamici! Sunt fete care si-au schimbat prioritatle de cand in viata lor au aparut minunile lor! Acum , ca mame, cauta sa nu mai fie ,,legate” de un program de 8 ore/zi. Cauta ca mame sa aiba un program mai flexibil, pe care sa il hotarasca ele si nu un angajator. Cauta, ca mame, sa dea timpul lor copiilor lor!

Avem in cursuri fete care lucreaza in corporatii. Sunt bine platite. Dar nu banii sunt totul! Asa ca in la cursuri sa isi hraneasca acea parte de creativitate pe care o simt inauntrul lor! Vor sa faca si ,,ceva pentru ele”.

Avem la cursuri oameni care sunt constienti ca acum isi folosesc doar o parte din talentul lor! Si stiu ca pot mai mult! Si vor sa isi foloseasca mai mult potentialul! Si actioneaza pentru mai mult si mai bine!

Avem la cursuri oameni care vin ca sa regaseasca! Sunt implicate in diverse activitati ca sa castige un venit dar … acolo nu sunt ele! Nu simt implinirea! Da, au un loc de munca! Au un rost cum s-ar spune! Dar lipseste ceva! Lipseste acea bucurie pe care o ai cand faci ce iti place!

Avem la cursuri fete care vin ca sa isi ia viata in propriile maini! Da, sunt bine acum! Dar au constientizat ca dusmanul lui excelent este binele 🙂 . Si vor sa aiba propriul lor venit! propia lor sursa de venit! Vor sa fie ele stapane pe viata lor!

Avem la cursuri fete care vor sa simta LIBERTATEA! Vor sa simta libertatea de a-si face propriul program, libertatea de a alege ele ce sa faca! Vor sa simta ca ele isi conduc viata si nu viata le conduce pe ele!

Avem la cursuri fete care pana acum au lucrat la visele altora si acum au decis ca e timpul sa lucreze la visele lor!

Avem la cursuri oameni care au curaj sa isi asculte pasiunea si actioneaza spre ceea ce isi doresc!

Imi place sa spun ca avem la cursuri si avem alaturi de noi, in Comunitatea Academia Startline, oameni frumosi cu vise mari!

Voi v-ati gandit,de ce ati ales sa urmati acest drum?

Sau, daca inca nu ati pornit, de ce ati alege sa va urmati pasiunea?

Pentru ca ne-am dat seama ca multi oameni simt nevoia sa testeze daca cu adevarat li se potriveste ceea ce doresc sa aleaga, am gandit recent cursul RAPID EXPRES MAKE-UP BAZA!

Am gandit sa dam posibilitatea ca intr-un timp scurt si cu preturi accesibile, oricine sa isi puna la incercare pasiunea pentru make-up!

Ai parte de o superexperienta pentru tine si … Astfel poti alege in cunostinta de cauza 🙂 si, stii si tu ca si mine, alegerile informate sunt cu adevarat valoroase!

V-ati regasit si voi in aceste motive pentru care oamenii fac un pas catre visul lor? Sau aveti alte motive? Tare mult mi-ar placea sa imi impartasiti motivele voastre!

Cu drag, Gina Stefanoaia Fondator Academia Startline

(Visited 102 times, 1 visits today)

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.