Certificare Internationala: Professional Make-up Artist (Avansati)

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Professional Make-up Artist – International Certification

Primul curs cu certificare internationala Professional Beauty Association (PBA), Fitness Wellness SPA & Beauty Academy & International Fitness Wellness & SPA (IFWSA )

Transforma pasiunea ta pentru make-up in

Bani si Cariera!

,,A professional is a member of a profession or any person who earns their living from a specified professional activity. ” Wikipedia

[/text_block]

Te-ai saturat sa fii tratata ca ,,inca o persoana care a mai facut un curs de make-up” sau ,,inca un make-up artist care incearca sa isi faca un portofoliu de cliente postand pe Facebook” ? Te-ai saturat sa iti machiezi gratis sau aproape gratis  prietenele si cunostintele si sa le dai – tot gratis – sfaturi de frumusete?

Fii DIFERITA!

Incrie-te acum la cursul online PROFESSIONAL MAKE-UP ARTIST – INTERNATIONAL CERTIFICATION, cursul cu certificare internationala dedicat make-up artistilor care au absolvit un curs de baza si care vor sa se diferentieze in profesia lor!

[op_liveeditor_element data-style=””][text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Te asteapta o programa usor de parcurs prin sistem E-Learning si o comunitate gata sa te ajute sa te dezvolti ca si make-up artist certificat international!

[/text_block][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements]

Cum functioneaza?

7 pasi simpli

 

 • Primesti si parcurgi programa timp de o luna in ritmul tau propriu in sistem E-learning

 • Primesti un trainer certificat international care te indruma

 • Iti faci portofoliul pentru lucrarea de diploma si trimiti proiectul pe email

 • Primesti Certificarea Internationala Professional Make-up Artist

 • Primesti BONUS: o sedinta personalizata de coaching: Cum sa castigi Bani cu noua ta certificare

 • Incepi sa castigi bani cu noua ta certificare

 • Revii ca sa te certifici si tu TRAINER MAKE-UP ARTIST

[op_liveeditor_element data-style=””][text_block]

Ca make-up artist esti pasionata de make-up si ai investit in formarea ta si intr-o trusa de profesionist!

 

Cand ai pornit pe acest drum ai visat multe cliente fericite, bucurandu-se de ceea ce tu le poti oferi!

Ai pornit cu entuziasm, ai machiat gratis sau aproape gratis prietene si cunostinte, ti-ai facut o pagina de facebook si ai inceput sa postezi acolo. Cu toate ca ai facut tot ce ai vazut ca altii fac, inca nu ai obtinut rezultatul pe care il doresti, acela de a castiga un venit constant din pasiunea ta pentru make-up!

Stim acest scenariu de la fooooarte multe dintre fostele noastre absolvente!

Nu este un secret ca, pe orice domeniu, sunt persoane care au mai repede succes!

Si, din ceea ce noi am observat, au avut mai repede succes acele absolvente care au inteles ca formarea lor nu s-a terminat deodata cu terminarea primului curs de make-up!

Au avut mai repede succes acele absolvente care au continuat sa invete, sa stapaneasca mai bine tehnicile, care au facut ceva in plus care sa le diferentieze de celelalte!

Au avut mai repede succes acele absolvente care au exersat si iar au exersat si iar si iar… si au cerut feedback de la un trainer cu experienta… si s-au perfectionat si se perfectioneaza continuu!

Tu vrei sa fii printre persoanele care ajung repede la succes?

Acesta este motivul pentru care te incurajam sa analizezi posibilitatea de a te certifica international ca si PROFESSIONAL MAKE-UP ARTIST!

[/text_block][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_element data-style=””]

[/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

PROFESSIONAL MAKE-UP ARTIST este un curs cu certificare internationala.

Practic primesti programa si  o parcurgi in sistem E-Learning. Primesti si un trainer certificat ca si tutore pentru programul pe care il parcurgi.

Poti pune intrebari, poti clarifica aspectele din programa cu ajutorul trainerului.

Inclusiv pentru proiectul de diploma primesti asistenta din partea trainerului.

Cand lucrarea de diploma este gata o trimiti pe email pentru evaluare si primesti feedback si certificarea.

trainer makeup

Dupa obtinerea certificarii, nu uitam de tine :).

Primesti BONUS GRATUIT o sedinta de coaching – cum sa folosesti noua certificare pentru ca sa castigi bani in baza ei.

De asemenea, dupa o perioada de practica poti sa revii si sa te certifici la randul tau ca si Trainer Make-up Artist care ofera asistenta petnru alte persoane care se certifica.

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Te salut cu drag!

Gina Stefanoaia

Sunt Gina Stefanoaia, fondatorul Academiei Startline.

Asa cum probabil stii, inca de la inceput am gandit dezvoltarea unei scoli de machiaj care te invata sa machiezi dar te sustine si sa castigi bani constant pe domeniul beauty.

Suntem singura scoala de machiaj care si-a propus aceasta misiune: aceea de a-si ajuta cursantii sa isi transforme pasiunea in Bani (venit constant) si Cariera!! Facem acest lucru nu numai prin cursuri autorizate de make-up ci si prin programe de crestere in cariera si dezvoltare profesionala specifice!

Acum sunt bucuroasa sa te anunt ca am facut inca un pas important in acest sens!

Suntem, asa cum ai citit mai sus, PARTENER Oficial al Fitness Wellness SPA & Beauty Academy Romania care este reprezentantul oficial si exclusiv al International Fitness Wellness & SPA (IFWSA ) al Fitness Wellness SPA & Beauty Academy ( FWSBA ) inregistrate in Hawaii-USA si Professional Beauty Association ( PBA ) USA cele mai importante organisme, lideri mondiali in domeniul evaluarii, audit, accreditarea internationala a centrelor  dar si a certificarilor internationale de Top pentru personalul in domeniul Fitness, Health, Nutrition, Wellness, SPA si Beauty.

Ca Partener Oficial suntem autorizati sa organizam cursuri cu Certificari Internationale IFWSA conform sistemului american  LLD (Learn Long Distance) e-Learning in domeniul Fitness, Gastronomy, Nutrition, Integrative Holistic Nutrition Vegan & Raw Vegan, Wellness, SPA, Body Remodeling, Massage, Aromatherapy & Beauty ( Hair, Makeup, Lashmaker, Micropigmentation, Microblanding, Nails, Trainer Esthetician, Trainer Makeup Artist, Elite Trainer Makeup Artist, Elite Trainer Esthetician ) . 

Certificarile internationale sunt un mare, mare plus! Obtinand si certificare internationala, practice, competentele tale ca make-up artist, trainer, esthetician etc. sunt echivalate cu competentele obtinute de profesionisti din America sau din orice alta tara din Europa!

Stii si tu ca si mine ca acum nu mai e suficienta o singura diploma ca sa ai recunoastere si ca sa poti sa fii mai bine platita, sa fii mai bine vazuta, sa ai mai multi clienti pentru serviciile de beauty pe care le oferi, sa fii preferata de agentii sau firme din domeniu.

Acum poti avea acces la acest lucru: CERTIFICAREA INTERNATIONALA!

Si mai important este ca poti avea acces sa obtii certificarea internationala pe domeniul tau fara sa platesti mii de euro sau mii de dolari – cat te-ar costa o astfel de certificare in SUA! Poti sa obtii aceasta certificare fara sa ai cheltuieli de transport si cazare in alta tara sau in alt oras! Poti avea aceasta certificare printr-un program flexibil, printr-un sistem de invatare e-learning eficient care da deja rezultate international.

Prin certificarea internationala  ,,ai ceva in plus”,  vii in fata clientilor si cursantilor tai ca un specialist cu dubla recunoastere, si nationala si internationala (in Europa si SUA).

Prin certificarea internationala ai acces la evenimente, seminarii si specializari international si acces la angajatori care sunt foarte selectivi cand isi aleg colaboratorii.

Asta pentru tine inseamna, bineinteles mai multi bani si o imagine de EXPERT!

Afla acum despre certificarile pe care le poti obtine!

[/text_block]

Academia de make-up Startline este Partener Oficial al Fitness Wellness SPA & Beauty Academy Romania care este reprezentantul oficial si exclusiv al International Fitness Wellness & SPA (IFWSA ) al Fitness Wellness SPA & Beauty Academy ( FWSBA ) inregistrate in Hawaii-USA si Professional Beauty Association ( PBA ) USA cele mai importante organisme, lideri mondiali in domeniul evaluarii, audit, accreditarea internationala a centrelor  dar si a certificarilor internationale de Top pentru personalul in domeniul Fitness, Health, Nutrition, Wellness, SPA si Beauty.    Ce primesti participand la cursul  Professional Make-up Artist?

 • Certificare internationala ca Professional Make-up Artist

  De ce e importanta si o certificare internationala Professional Make-up Artist?

  • Esti printre foarte putinii make-up artisti certificati si international din Romania asta inseamna pentru tine ca esti mult mai bine primita in centre din Romania si din strainatate daca alegi sa profesezi ca make-up artist pentru saloane bune, centre wellness si spa selecte, furnizori de evenimente

  • Aceasta certificare are recunoastere si in Europa dar si in SUA.

  • Daca lucrezi pe cont propriu esti diferita de alti make-up artisti care au doar certificare nationala si in UE

  • Cand aplici pentru un job in saloane si centre spa mai bune si selecte cu siguranta certificarea internationala face diferenta si te pozitioneaza mai bine fata de alti candidati

  • Clientele tale au mai multa incredere in tine

  • Poti avea acces la saloane si centre spa mai selecte si la corporatii cu un standard inalt care colaboreaza de obicei cu specialisti certificati si international

Si….  in plus:

 • Primesti invitatii la Conferinte, Seminarii, Cursuri, Training Camp, Evenimente internationale de Beauty!

  si – in timp – poti sa te pozitionezi ca si expert pe domeniul make-up, te poti certifica si ca si  Trainer Make-up Artist certificat international.

   

 • Despre curs:

  Cursul Professional Make-up Artist se bazeaza pe metode de invatare activa experientiala, 100% aplicat.

  Cursul se desfasoara online, dureaza o luna si cuprinde:

  Teme de studiu aprofundat:

  • Cum sa adaptezi machiajul la fizionomia clientei tale (Machiaj in functie de forma fetei – Elemente de Contouring aprofundat, Machiaj in functie de forma ochilor, Colorimetrie, Linia de tus corect si rapid trasata, Greseli in machiaj).

  • Tipuri de machiaj (Machiaj pentru ten acneic, Machiaj pentru ten matur, Glam Make-up, Machiaj pentru fotografie).

  • Realizare portofoliu cu minim 4 machiaje.

  • Workbook de completat.

  • Optional: Conectare online saptamanala (4 saptamani) pentru feedback si invatare.

  • Feedback personalizat pentru temele practice de la TRAINERII ACADEMIEI STARTLINE CERTIFICATI CA ELITE TRAINER.

  *Fiind curs online, cursantul isi organizeaza timpul de studiu.

  Grupele sunt sustinute de urmatorii Elite Traineri:  Elena Caranfil, Madalina Ceapa, Irina Minca,

 • Necesar pentru inscriere:

  • Copie Carte de identitate
  • Certificat de nastere
  • Certificat de casatorie daca este cazul
  • Ultima diploma de studii
  • Diploma Machior  sau diploma/diplome de participare curs Make-up sau adeverinta finalizare curs make-up.
  • Taxa de curs (sau minim avans platit)

  Toate documentele se trimit pe email (poza sau scanate): office@academiastartline.ro .

 • In ce consta testarea pentru obtinerea certificarii?

  Proiect

 • IMPORTANT

  Nu dorim sa dam diplome internationale ,,pe banda”.

  De aceea: grupele sunt foarte mici ca numar (maxim 6 cursante)!

 • Care este INVESTITIA?

  Aceasta certificare este o INVESTITIE in tine, in cariera ta si in viitorul tau.

  Nu poti astepta sa creasca o planta acolo unde nu ai pus nicio samanta, unde nu ai investit resurse (timp, energie, bani).

  Daca intelegi acest lucru si privesti aceasta certificare ca pe o INVESTITIE atunci iti vei face si un plan, cum sa beneficiezi la maxim de aceasta investitie a ta!

  Prin aceasta certificare primesti:

  • Certificarea internationala PROFESSIONAL MAKE-UP ARTIST

  • Program complet de training E-LEARNING Academia Startline

  • 30 de minute coaching gratuit cu Gina Stefanoaia, fondatorul Academiei Startline: Cum sa beneficiezi la maxim de investittia ta

  • Un trainer care iti da feedback unu la unu pentru machiajele pe care le realizezi

  • Acces/Invitatii la conferinte/ Seminarii/ Cursuri/ Training Camp/ Evenimente inernationale.

  Taxa pentru certificare este 2600 LEI

  (INCLUDE TVA si  INCLUDE si testarea finala)

  Reduceri:

  Pret special pentru primii 4 cursanti inscrisi in fiecare serie:  2250 lei (plata integrala sau in 2 rate, avans minim 50% la inscriere).

   

Solicita restul detaliilor si inscrie-te cat mai curand!

Detalii: 0785 84 66 84

sau

Click aici ca sa trimiti mesajul tau!