Puncte de fidelitate Academia Startline

Intotdeauna ne place sa le oferim ceva in plus oamenilor frumosi ca tine care au facut un pas important catre visul lor alaturi de Academia Startline!

Apreciem si iti multumim pentru increderea ta!


Tocmai de aceea ma bucur sa te anunt ca demaram programul de puncte de fidelitate.

Acest program se adreseaza tututor acelora care au achizitioant deja SERVICII (cursuri, workshop-uri, seminarii online sau ofline, programe de crestere) de la Academia Startline.

De asemenea, programul este functional si pentru cursurile achizitonate de acum inainte.

Asadar, indiferent cand ai parcurs un curs platit (indiferent de curs) la Academia Startline, beneficiezi de acest program de fidelitate!

Poti folosi aceste puncte pentru a achita TOTAL SAU PARTIAL UN ALT CURS, adica:
• seminarii
• workshop-uri
• cursuri online
• cursuri offline (adica un curs in sala de curs – un masterclass de exemplu sau un curs de perfectionare) 
• sedinte de consultanta personalizata cu fondatorul Academiei Startline pentru urmatorul pas pe care sa il faci ca sa iti recuperezi mai repede investitia
• programe online (ex: Self Beauty Expert, Specialist in Frumusete, Beauty Consultant, Train the trainers – pentru persoanele care doresc sa devina trainer, curs cu certificare internationala etc.) 
• abonamente la programe de specializare


Ce sunt punctele de fidelitate Academia Startline?


Punctele de fidelitate sunt puncte valorice acumulate pentru fiecare plata efectuata la Academia Startline pentru SERVICII (CURSURI).


Punctele se acorda calculand 50,00% din valoarea totala a platii.
Acestea pot fi folosite pentru a achita PARTIAL sau TOTAL valoarea unui alt serviciu(CURS/PROGRAM etc.).

De exemplu, daca ai parcurs un curs pentru care ai platit 2000 de lei, acum ai 100 de puncte de fidelitate adica ai o reducere de 100 de lei la urmatorul SERVICIU achizitionat.


Punctele NU pot fi folosite pentru achitarea produselor SI NU SE POT TRANSFORMA IN BANI CARE SA SE RETUNEZE.


Punctele se acumuleaza pentru fiecare curs deja ACHITAT.


Pentru fiecare 2,00 RON PLATITI vei primi cate un punct de fidelitate. Valoarea unui punct este de 0,10 RON.

Daca nu iti mai amintesti exact cat ai platit ca sa iti stii posibilele reduceri, doar imi trimiti un mesaj si verificam impreuna pe baza facturilor fiscale pe care le-am emis si care se afla in baza noastra de date.


Daca te pot ajuta cu detalii despre unul sau mai multe servicii din cele enumerate mai sus sau daca ai intrebari, te rog sa imi scrii un mesaj.

Sau, daca simti ca e momentul sa iti accelerezi cresterea, sa ajungi mai repede la rezultatele pe care le doresti, daca vrei sa iti recuperezi mai repede investitia in curs si in produse, actioneaza! Paseste catre urmatorul program de crestere! Scrie-mi un mesaj ca sa stabilim impreuna exact ce ar fi potrivit pentru tine!


Dedicata sa te sprijin pe drumul catre visul tau!
Gina Stefanoaia
Fondator Academia Startline