Tu contezi.Workshop gratuit de Dezvoltare Personala

Tu contezi.Workshop gratuit de Dezvoltare Personala

Tu contezi.Workshop gratuit de Dezvoltare Personala

  • Posted by Gina
  • On 15 iunie 2020
  • 0 Comments

Bine te-am regasit!

Cum stii probabil, si eu, ca si tine sunt pasionata de Frumusete.

Sunt pasionata de Frumusete in toate formele ei 🙂 .

Intotdeauna am considerat ca un chip frumos trebuie neaparat sa fie ,,insotit” de ,,un suflet frumos”. Si, intotdeauna am considerat ca este nevoie sa ne ingrijim atat de tenul nostru cat si de dezvoltarea noastra ca si oameni, de dezvoltarea potentialului nostru.

Astazi am o propunere diferita pentru tine! Nu te invit sa inveti despre frumusetea tenului dar te invit cu mult drag sa inveti despre tine, despre ce poti face ca sa iti implinesti mai repede visurile, despre frumusetea ta interioara.

De ceva vreme mi-am dat seama ca, de cele mai multe ori, am trait si am actionat in paradigma ,,Mai întâi sa fie ceilalti bine caci, daca ei sunt bine, eu sunt bine.”  

Nu stiu cum si de unde imi intrase asta in cap si cum s-a transformat in obicei de gandire…: ,,Dacă ei sunt bine, eu sunt bine.”  

Imagineaza-ti ce dus rece a fost pentru mine când am auzit pentru prima dată ca se poate si invers: ,,Daca eu sunt bine, cei din jurul meu sunt bine.”  

Ideea asta am auzit-o când am început să particip frecvent la programe de dezvoltare personala.    Pentru ca acum e o idee pe care am studiat-o, i-am studiat implicatiile, am vazut ca are efecte magice in viata am gandit acest workshop. Vreau sa impartasesc idei care functioneaza!   Subiectele pe care le abordam le avem din programa data de John Maxwell: Legile dezvoltarii personale.

Sigur ai aflat despre John Maxwell! O personalitate la nivel mondial in ceea ce priveste dezvoltarea personala! 
John Maxwell certifica traineri, coachi si speakeri si in Romania si eu sunt foarte mândră că sunt unul dintre acești oameni! 

Pentru cine este acest workshop?
Workshop-ul Tu contezi este pentru tine daca simti ca poti mai mult. Daca simti ca sunt anumite convingeri care te limiteaza.  Daca simti ca ,,ceva parca te tine pe loc” cand e vorba despre ce iti doresti. Daca ai tendinta sa amani, sa iti amani visurile. Daca nu prea ai curaj sau incredere sa visezi. Daca stii ca uneori iti e greu sa crezi in tine, sa crezi ca poti!   Ce tematica abordam:

Primele 3 intrebari (din 12 🙂 ) pe care sa ni le punem cand dorim sa ne implinim mai repede visurile.
Cum formam obiceiuri noi, care ne aduc mai aproape de ceea ce ne dorim.
Cum sa treci de la paradigma ,,Dacă ceilalti sunt fericiti, eu sunt fericita/ fericit” la ,,Dacă eu sunt bine cu mine, daca eu sunt fericita/ fericit, cei din jurul meu vor fi bine.”  

Cum se desfasoara?
Ne conectam online timp de o ora prin Zoom. 
Timp de o ora primesti informatii, exemple, studii de caz de dezvoltare personala.   Care este invesitia?
Acest workshop de dezvoltare personala este CADOU. Nu implica taxa de participare. 
Am ales sa fie gratuit ca sa ne dam ocazia sa ne cunoastem si sa ne dam seama daca acest tip de activitate este cu adevarat potrivita pentru tine si pentru dezvoltarea ta personala.   Nr. de locuri disponibile: 10

  Cum iti anunti participarea? Scrie un Reply la acest email cu mesajul: Doresc sa particip. Ulterior eu iti confirm rezervarea locului.
sau  
Vino pe grupul de FB Atelierul de visuri si, in evenimentul creat, apasa Particip si eu te contactez pentru confirmarea locului.   Acest workshop este o experienta care te ajuta sa iti implinesti mai repede visurile.

Astept cu drag sa ne intalnim ca sa invatam impreuna!   Scrie-mi cat mai curand ca iti doresti sa participi!   #fiibinecutine #cealegazi #tucontezi #intotdeaunacontezi
      Gina Stefanoaia Cu drag, Gina Stefanoaia

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.