2020 CU PRETURI DE 2019

2020 CU PRETURI DE 2019

2020 CU PRETURI DE 2019

  • Posted by Gina
  • On 15 noiembrie 2019
  • 0 Comments
  • Curs make-up, machiaj, make-up artist, makeup

,,Diferenta dintre locul in care ne aflam si cel in care vrem sa fim este data de schimbarile pe care suntem dispusi sa le facem. ” John Maxwell

De 7 ani desfasuram cursuri autorizate de make-up.

De 7 ani oameni care aleg sa isi urmeze visele vin la cursurile Academiei Startline ca sa invete cum sa puna in valoare cel mai bine FRUMUSETEA!

Cursantele noastre sunt intampinate cu drag de trainerii nostri care stiu prea bine oamenii care vin la cursuri isi pun sperantele, visele intr-un nou inceput!

Avem grija sa iti ocrotim si sa iti incurajm visul!

Noi stim ca tu, cand hotarasti sa faci o schimbare, faci acest pas pentru ca tu crezi in mai bine.

Stii ca, facand aceasta schimbare, spre profesia de make-up artist poti obtine Timp! Pentru ca da, nu e vorba despre un program fix ci iti poti face chiar tu programul, asta inseamna mai mult TIMP! Mai mult timp pentru copilul tau sau pentru copiii tai, mai mult timp pentru familie, mai mult timp pentru tine!

Stii ca, facand aceasta schimbare, spre profesia de make-up artist veniturile tale depind direct de munca ta! Si asta conteaza, pentru ca nu mai astepti ca altcineva sa aprecieze cat valoreaza munca ta ci chiar tu faci acest lucru!

Stii ca, facand aceasta schimbare, spre profesia de make-up artist, faci ce iti place, iti urmezi pasiunea! Stii ca oricat de mult ar trebui sa muncesti, te intorci acasa mai plina de energia pe care o ai atunci cand faci ce iti place!

Noi iti ocrotim si sa iti incurajm visul!

Tocmai acesta e motivul pentru care, pentru cursantele care se inscriu acum la cursurile din Ianuarie si Februarie 2020 pastram preturile actuale la cursurile autorizate.

Mai jos gasesti link-uri catre informatii despre cursurile din fiecare oras si agenda cursurilor in Ianuarie si Februarie!

Afla acum cate locuri sunt disponibile pentru cursul din orasul tau! Trimtie mesaj pe Whatsatpp: 0785 84 66 84!

Porneste acum catre visul tau!

Gina Stefanoaia, Fondator Academia Startline

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.