Workshop Bucuresti Machiaj Hot glam de Revelion

Workshop Bucuresti Machiaj Hot glam de Revelion

Workshop Bucuresti Machiaj Hot glam de Revelion

  • Posted by Gina
  • On 20 noiembrie 2019
  • 0 Comments

Școala de machiaj Startline Make-up Academy si Dana Stancu va asteapta din nou la cursuri.

De data aceasta vom aborda machiajul Glam de Revelion.


În noaptea dintre ani, orice femeie doreste să se simtă frumoasă și strălucitoare, iar machiajul purtat să scoată în evidență și să pună în valoare trăsăturile. Un look glam și un machiaj al ochilor curat, se obțin prin alegerea corectă a produselor folosite în funcție de client/ model.


Ce inveti la curs:

-cum sa obtii un ten sanatos, fresh si uniform / Trendul anului 2019 – ce inseamna machiajul galamour- cum sa realizezi un machiaj rezistent- lucrul cu pigmenții / glittere- ce baza alegem pentru o rezistenta cat mai buna a acestora? – cum sa trasam eyelinerul adaptat la machiajul ales- construirea sprâncenelor fir cu fir – conturarea buzelor – cum sa aplicam corect genele false


Cine sustine acest workshop?

Dana Stancu, make-up artist cu peste 10 ani experienta. Despre proiectele la care a lucrat gasiti si pe site-ul nostru: https://academiastartline.ro/by-dana-stancu/

Dana e acel profesionist care isi urmeaza cariera cu o mare pasiune si care adora sa impartaseasca ceea ce invata si ceea ce practica!

Cand se desfasoara?

Te asteptam duminica, 15 decembrie 2019 la ora 10.00

Programul:

10:00 – 12:30 Teorie + Demonstrație + Sesiune de intrebari

12:30 – 13:00 Pauză 13:00 – 15:00 Practica pe model.

Care este taxa?

Poti alege sa participi la:Teorie/Predare + Demonstratie + Sesiune Intrebari si raspunsuri: taxa: 200 lei + TVA/participant (10.00 – 12.30)

sau

Teorie/Predare + Demonstratie + Sesiune Intrebari si raspunsuri + Practica: Taxa: 300 de lei + TVA/participant


Locul se considera rezervat la achitarea a minim 50% din taxa.Plata se face pe baza facturii proforma la Banca Transilvania, la posta sau prin plata direct cu cardul.

Nr. de locuri: 8 locuri (Teorie/Predare + Demonstratie + Sesiune Intrebari si raspunsuri)5 locuri (Teorie/Predare + Demonstratie + Sesiune Intrebari si raspunsuri + Practica)

„Pentru o femeie,machiajul este o modalitate de a se simti ea insasi, insa mai draguta si mai increzatoare”, Bobbi Brown

Te asteptam cu drag sa inveti sa depasesti provocarile unui machiaj glamour!

Inscrieri – mesaj privat – email: bydanamakeup@gmail.com sau office@academiastartline.ro – telefon sau mesaj WhatsApp 07419623089 ( Dana ) sau 0785 84 66 84 ( Gina Stefanoaia )

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.