6 LUCRURI DE CARE TREBUIE SA TINEM CONT IN MACHIAJUL LA BIROU

6 LUCRURI DE CARE TREBUIE SA TINEM CONT IN MACHIAJUL LA BIROU

  • Posted by Gina
  • On 20 august 2018
  • 0 Comments

Dacă vrei să arăți bine pe parcursul întregii zile, sau, mai ales, ai și o întâlnire de afaceri sau o sedinta la care trebuie să te prezinți impecabil, poartă mereu în geantă produsele necesare pentru retuș.

Cand vine vorba despre machiajul de zi/de birou sunt anumite greseli care trebuie evitate.

Iata 6 dintre cele mai intalnite greseli la machiajul office si nu numai:

  • Curatarea tenului inainte de machiaj: Spalarea pe fata doar cu apa sau cu apa si sapun nu este suficienta. Aveam nevoie de o curatare cu un produs special pentru tipul nostru de ten, un tonic si bineinteles de o crema pentru hidratare inainte de aplicarea fondului de ten.

 

  • Lumina: Este importanta lumina unde aplicam machiajul. Poate ati observant ca uneori machiajul arata foarte bine in lumina din camera sau din baie dar cand iesim afara in lumina naturala avem surpriza sa vedem ca fondul de ten are alta nuanta sau nu este bine intins sau fardul de ochi are alta culoare 🙂 deci este indicat să aplicam machiajul într-un spaţiu cu lumina naturala pentru a păstra un aspect natural şi sănătos.

 

  • Baza de machiaj pentru pleoape: In majoritatea cazurilor nu este folosita o astfel de baza. Folositi o baza pentru pleoape, astfel fardul, creion dermatograf rezista mai mult, nu migreaza si pastreaza intensitatea culorii.

 

  • Fondul de ten: Grija la aplicarea fondului de ten, chiar daca alegem sa aplicam cu degetele, buretelul sau pensula trebuie doar sa uniformizam tenul si sa nu il incarcam. Ideal ar fi sa folosim un fond de ten rezistent atat ca timp dar si rezistent la transfer, astfel nu vom mai avea surpriza sa gasim fond de ten pe camasa sau pe telefonul mobil :-). Fixati fondul de ten cu o pudra.

 

  •  Mascara: Nu aplicati multa mascara, nu vrem sa apara aspectul de gene incarcate, lipite sau sa murdarim pleoapa. Dacă aplici mascara prea mult pe genele inferioare, apare efectul de cearcăne false.

 

  • Rujul: este printre cele mai folosite produse de machiaj. Inainte de a aplica rujul nu uita sa le hidratezi, nu ne dorim aspectul bolnavicios de buze crapate, deshidratate. De cele mai multe ori uitam de importanta hidratarii, fie cu crema, fie cu un balsam de buze. O alta greseala este aceea ca nu se foloseste creionul de buze. Creionul de buze se alege în nuanța rujului sau o nuanță mai deschisă. Rolul creionului este de a defini buzele, de a împiedica migrarea rujului în ridurile din jurul gurii și de a prelungi rezistența rujului. Creionează conturul apoi umple buzele.

Sper sa va inspire! 🙂
Iulia Ionescu
Trainer Academia Startline
#corporatebeauty #academiastartline #iuliaionescutraineracademiastartline

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.