Top 3 #branduripro preferate by Dana Stancu

Top 3 #branduripro preferate by Dana Stancu

Top 3 #branduripro preferate by Dana Stancu

  • Posted by Stancu Dana
  • On 20 august 2018
  • 0 Comments

Încă de când mi-am început cariera de makeup artist, produsele profesionale au fost o prioritate pentru mine. Ca sa ai rezultate profesionale trebuie sa ai și “materialele ” profesionale, așa ca am întocmit un top cu #branduripro pe care le folosesc și în ziua de astăzi.

Primul brand profesional din kitul meu a fost Make Up For Ever, însă nu am rămas fidela acestuia. În prezent mai am o baza de machiaj și un gel eyeliner, așa ca nu îl voi introduce în acest top, dar va rămâne în inima mea ” prima iubire ”

 

Top #branduripro : Numeric Proof

Acum 6 ani am cunoscut un nou brand intrat pe piața din România : Numeric Proof.
Am avut și privilegiul sa fac parte din echipa Numeric Proof România, însă eram deja iremediabil îndrăgostita de produsele lor. Îmi place mult povestea care a dus la nașterea brandului, poveste pe care eu am ascultat-o chiar de la fondatorul brandului.

În Franța acelor vremuri, actrițele refuzau sa mai fie machiate pentru aparițiile la televiziuni datorita aspectului “nenatural” obținut pe sticla. Atunci, Bertrand Bogart a inceput sa studieze foarte mult noile tehnologii numerice ( adica digitale de înaltă performanță ) și a creat acest brand.

Numele brandului Numeric Proof are multe înțelesuri. Este în joc de cuvinte:
– Numeric pro adică produse hd pentru profesioniști
-Numeric pro of adică aspect natural când ai camerele on și off
– Numeric Proof ( engleza = dovada ) sau dovada ca se poate

Dincolo de povestea aceasta frumoasă, pe mine m-au atras foarte tare fondurile lor de ten care sunt sublime.
Apoi am mai cumpărat câte o pudra, un blush, o paleta și tot așa pana când 80% din kitul meu era Numeric Proof.
În continuare am foarte multe preduse ale brandului, deci 6 ani eu zic ca e ceva ????

Top #branduripro : Kryolan

Un alt doilea brand ce a intrat în kitul meu cu viteza luminii este Kryolan. Îmi doream de mult timp sa amă câte ceva de la acest brand, însă mu-a fost putin frica sa nu fie prea “grele” pentru gustul meu. Adevărat ca sunt cele mai pigmentate fonduri de ten pe care eu le-am încercat, dar și cele care necesită o cantitate foarte mica per folosire.
Am cunoscut acest brand mai în detaliu chiar aici la Academia de machiaj Startline.

Am inceput sa folosesc produsele acestui brand cu putin timp inainte ca scoala noastra sa incheie un parteneriat. Oricum, primul produs pe care l-am cumparat a fost roata de corectoare si pot spune ca am mers la sigur. Apoi, la trainingul profesionist pe care ni l-au tinut specialistii Kryolan Romania am descoperit si alte produse care au intrat rapid in kitul meu PRO.
Eu sunt o fire emotionala, asa ca nu avea cum sa nu ma atinga ca acest brand este o afacere de familie independenta care opereaza in intreaga lume.

Kryolan a fost fondat in 1945, la Berlin. Astazi brandul aprovizioneaza industriile de beauty si fashion de peste 70 de ani. KRYOLAN a devenit numarul 1 in alegerea make-up artistilor profesionisti din lumea intreaga. Pe scena, la evenimente speciale, pe platourile de filmare, in studiourile de televiziune si la sedintele foto: oricand este necesar un make-up profesional, sunt utilizate produsele KRYOLAN.

Toti profesionistii sunt impresionati de remarcabila diversitate a produselor KRYOLAN, de varietatea nuantelor si de contributia minunata adusa de acestea lumii artistice. P

rodusele Kryolan pentru acoperirea imperfectiunilor – Dermacolor si Dermacolor light – au foarte mare succes si au fost acceptate pe intregul mapamond.

Chimistii din laboratoarele KRYOLAN, microbiologistii si restul echipei – asistata de dermatologi de renume – asigura prin munca lor temeinica recunoasterea mondiala a calitatii produselor .

Top #branduripro : Paris Berlin

Al treilea din topul meu cu #branduripro este Paris Berlin. Prima data în viața mea când am auzit de acest brand a fost la unul dintre masterclass-urile lui Alex Abagiu. L-Am notat și pe atunci nu erau sincer piața noastră, dar în anul imediat următor au venit și la noi.
Fondurile lor de ten waterproof sunt tare apreciate de makeup artisti din întreaga lume. Au gramaje atat pentru profesionisti cat si pentru folosirea acasa.

Pigmentii lor sunt foarte fini si imi plac la nebunie ….

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.