Ce mai e nou la Academia Startline

Ce mai e nou la Academia Startline

Ce mai e nou la Academia Startline

  • Posted by Gina
  • On 18 iunie 2019
  • 0 Comments

Sigur ca avem noutati! Este o regula ca, atunci cand nu cresti, nu stai pe loc ci … te duci inapoi! Asa ca … normal ca avem noutati 🙂 !

Iata 4 noutati:

Programul Self Beauty Expert

Prin acest program persoanele care nu au cunostinte de beauty invata alaturi de noi cum functioneaza pielea, factorii care o influenteaza, modul ideal de ingrijire zilnica a tenului, modul ideal de ingrijire periodica a tenului.
Multe, multe informatii pe care le impartasim doar din experienta noastra practica, din ce a functionat pana acum pentru noi sau pentru zeci de persoane.

Programul presupune 2 intalniri online de grup si o intalnire personalizata unu la unu intre un Specialist in Frumusete Academia Startline si persoana care se pregateste sa devina Self beauty Expert.


Important:

Persoanele care parcurg acest program pot sa foloseasca materialele primite pentru ele, pentru invatare. Sunt informatii foarte bune care le pot folosi oricand. Important: Persoanele care parcurg Self beauty Expert NU pot folosi materialele pentru a da sfaturi de frumusete la randul lor si NU POT DA MATERIALELE MAI DEPARTE.

Despre programul Self Beauty Expert gasesti aici informatii: https://academiastartline.ro/self-beauty-expert/

Programul Specialist in Frumusete.

Este un program online prin care participantele intra intr-un proces si stau conectate intr-un mediu de dezvoltare pe acest domeniu.

Practic, la sfarsitul acestui program dar si pe parcurs participantii invata sa ofere servicii ca si Specialisti de frumusete si vor putea sa ofere aceste servcii catre clientele lor.

Acest program este un proces de crestere si invatare. Avem in acest moment o platforma pe care am inceput sa incarcam materiale pdf, video, audio. Si… suntem doar la inceput cu aceste materiale 🙂 .

Sunt 5 module si parcurgem cate un modul in 2 luni.

Avem cate o conectare online pe luna si in plus, teme, exercitii, discutii pe grupurile inchise si, bineinteles, practica :).

Important:

Cursul se finalizeaza cu o diploma cu o evaluare 🙂 si cu o diploma de participare la curs a Academiei Startline.

Persoanele care parcurg acest program pot oferi propriilor lor clienti consultanta personalizata, consiliere estetica, isi pot construi propriul concept.

Pot alege cu ce branduri lucreaza, au libertate deplina in privinta modului in care folosesc informatiile invatate. Participantele si absolventele pot folosi materialele de pe platforma pentru ele, pentru invatare dar NU le pot da mai departe catre cliente si nu pot preda programul Specialist in frumusete asa cum este el conceput pe platforma Academiei.

Pentru programul Specialist in Frumusete, gasesti aici detaliile: https://academiastartline.ro/specialist-in-frumusete/


Programul Specialist in Frumusete CERTIFICAT Academia Startline.

Prin acest program practic noi dam acces Specilistilor in frumusete catre clientii Academia Startline.

Asa cum banuiesti, avem deja solicitari, clienti care doresc aceste servicii.


Obiectivul nostru este sa formam,pe parcursul unui an, o echipa de oameni pe care sa ii certificam ca si Specialisti in frumusete Academia Startline.

Intentia este ca, acei clienti ai Academiei care solicita consultanta de frumusete sa fie directionati catre Specialistii in frumusete CERTIFICATI.

Important:

Specialistii certificati POT folosi materialele de pe platforma pentru clienti, POT PREDA CURSUL SELF BEAUTY EXPERT, POT PREDA CURSUL SPECIALIST IN FRUMUSETE.

Desigur, pot face aceste lucruri la standardele Academiei si prin procedurile pe care noi le punem la dispozitie.


Cel mai probabil vom desfasura acest program in paralel cu programul Specialist in Frumusete. Acum, programul de certificare un program ,,in lucru” si dorim sa fim gata la sfarsitul lunii iulie.

Curs Expres Make-up Baza

Am gandit acest curs ca un curs simplu, rapid si accesibil ca si pret pentru cei care doresc sa invete corect baza machiajului profesional.

Gasesti detalii aici:
https://academiastartline.ro/expres-make-up-baza/

Cu gandul ca va veti bucura din plin de aceste lucruri noi te rog daca vrei sa imi scrii parerea ta, crezi ca te ajuta aceste noi programe?

Cu orice te pota ajuta, sunt aici. Ma poti contacta prin formularul de CONTACT sau pe WhatsApp 0785 84 66 84

Gina Stefanoaia

Fondator Academia de make-up Startline


0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.