Sa nu iti feresti privirea de privirea altor oameni

Sa nu iti feresti privirea de privirea altor oameni

  • Posted by Gina
  • On 13 iunie 2019
  • 0 Comments

Sa nu iti feresti privirea …

Acum de dimineata mi-am adus aminte o poveste pe care aproape ca o uitasem.

Poate sursa de inspiratie si aducere aminte 🙂 a fost sesiunea de aseara a programului Specialist in Frumusete! A fost o sesiune o sesiune cu oameni frumosi care vor sa invete cum sa ii ajute pe alti oameni cu sfaturi competente pentru ingrijirea tenului si machiaj!

A fost o sesiune cu multe informatii si cu muuult entuziasm si energie pozitiva! Poate acea bucurie pe care am simtit-o aseara la participante pe cand invatau lucuri noi m-a ajutat sa imi amintesc aceasta poveste.

Imi amintesc despre o fata frumoasa, hai sa ii spunem Ioana (nu e acesta numele ei adevarat)! Ioana este un om frumos cu vise mari ca fiecare dintre voi! Aceasta fata frumoasa a venit intr-o zi la o sedinta de Consiliere estetica. A venit cautand o solutie pentru tenul ei. Cauta si la noi, la Academia Startline pentru ca auzise ca avem Specialisti in Frumusete si spera sa primeasca o solutie care sa functioneze. Da, nu eram primii la care care apela. Avea un istoric ,,complet” in spate: medic, cosmeticiana …

Vedeti voi, cand vrei o solutie, o cauti! Cand vrei o solutie testezi cum ar fi pentru tine o idee sau alta! Asa era aceasta fata: in cautare de solutii pentru tenul ei.

Cand ceea ce faci nu da rezultatele pe care le doresti, incepi sa cauti si alte solutii!

De fapt, ce se intamplase? Avusese un ten frumos pana aproape de 20 de ani. Acum avea spre 30 de ani. De pe la 20 de ani …. o ,,simpla” varicela lasese ,,urme” pe tenul ei. Va puteti imagina? O fata frumoasa, buna si blanda care cauta tot felul de solutii sa acopere acele urme de varicela cu fonduri de ten, pudre dar care era perfect constienta ca nu are mare succes facand acest lucru.

Am facut ceea ce facem de obicei in sedintele de Consiliere estetica: diagnosticarea tenului, completarea fisei de consiliere estetica, am analizat ce folosea in acel moment … Lucruri ,,simple” pe care le faceam in mod obisnuit.

In timp ce faceam diagnosticarea, ma uitam in ochii ei si ii simteam dorinta puternica sa gaseasca o solutie!

Ati vazut si voi oameni care isi doresc asa de tare ceva invat pur si simplu … acea dorinta se poate citi usor in cuvintele si in ochii lor?

Asa era aceasta fata! Parea determinata sa gaseasca o solutie!

Ca sa fac povestea mai scurta am facut impreuna un program de ingrijire. Am stabilit sa tinem legatura la telefon sa stim exact cum rectioneaza pielea pas cu pas.

Ioana a plecat increztoare si eu am ramas intreband-ma daca cu adeavarat va avea perseverena sa aplice!

De obicei, in programele de ingrijire sunt lucruri simple de aplicat! Doar ca e nevoie sa fie facute constant pana cand incep sa se vada rezultate!

Ce s-a intamplat mai departe? N-am mai avut nicio veste de la ea … Abia peste cateva saptamani, deodata, Ioana m-a sunat si m-a intebat daca ar putea veni si cu o prietena la o sedinta de consiliere estetica. A spus ca vrea sa vina si ea cu prietena ei, abia pot vedea si eu rezultatele pentru tenul ei :).

In ziua programarii, pe cand asteptam fetele, tare eram curioasa si nerabdatoare! Cand s-a deschis usa, Ioana a intrat prima!

Rar am avut ocazia sa vad un om care radiaza de bucurie atat de tare! Pur si simplu era o bucurie sa o privesti cat era de fericita!

Nu, nu ii trecusera de tot urmele de pe fata dar … evident aparusera primele rezultate! Nu se mai oprea sa imi arate:

-Uitati-va aici! Aici era asa… si acum.. abia se mai vede! Uitati-va si aici … Si aici! Asa o bucurie! Perseverenta ei dadea acum rezultate!

Asa o bucurie! Perseverenta ei si o solutie potrivita faceau diferenta!

As putea sa ma opresc cu povestea aici, Dar poate ar parea ca am vrut sa ma laud cu un serviciu si cu un rezultat! Acum, prin programul Self beauty Expert e chiar mult mai usor pentru fiecare sa isi gaseasca solutii!

Povestea asta, da este si despre un serviciu de calitate pe care il poti primi, o sedinta de Consiliere estetica. Sau, da este despre un program in care poti invata tu pentru tine, Self Beauty Expert!

Dar povestea asta este de fapt, despre a cauta solutii pentru tenul tau atunci cand simti ca nu ai exact rezultatele pe care ti le doresti. Povestea asta este despre perseverenta si despre incredere!

Si, aceasta poveste nu s-a oprit aici!

Ioana a plecat cateva minute la baie si in acest timp, prietena ei mi-a soptit:

-Stiti … Ioana mi-a spus ca zilelea acestea a reinceput sa priveasca drept in ochi oamenii cu care vorbeste! Mi-a spus ca merge cu capul sus pe strada!

Wow! A reinceput sa priveasca drept in ochi oamenii cu care vorbeste!

Atat de mult poate sa insemne acest lucru! O schimbare in imagine inseamna incredere in sine, inseamna curaj, relatii de calitate cu oamenii, rezultate diferite, bucurie, zambet….! Te las pe tine sa iti imaginezi! Iti dai seama? Un om, o fata frumoasa a reinceput sa priveasca in ochi oamenii cu care vorbeste! A reinceput sa mearga cu capul sus pe strada! Nu mai merge cu privirea in jos … si nu isi mai fereste privirea …

Si, de fapt, despre asta am vrut sa fie povestea asta: despre Bucuria pe care o simti atunci cand simti ca reusit sa adaugi un strop de valoare in viata altor oameni!

Mereu le spun fetelor in cursul Specialist in Frumusete: prin ceea ce facem putem aduce valoare in viata altor oameni, putem aduce zambet si incredere!

Cauta, prin tot ceea ce faci sa aduci valoare oamenilor din viata ta!

Cu drag, Gina Stefanoaia care, candva, si ea a beneficiat de sfaturile unui Specialist in Frumusete 🙂 .

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.