Decembrie

Decembrie

  • Posted by Gina
  • On 1 decembrie 2018
  • 0 Comments

Daca ne uitam inapoi, pare ca a trecut intr-o clipa acest an!

Doar mie imi pare asa sau si tie?

Parca mai ieri era 1 ianuarie 2018 si ne puneam sperante multe in noul an! Parca mai ieri priveam spre noul an si decembrie ne parea undeva departe! 

Am sentimentul ca lucrurile se vor repeta: din nou la 1 ianuarie ni se va parea ca avem o vesnicie pana in decembrie anul viitor! Ne vom fixa obiective si vom sta o vreme linistiti pentru ca avem destul timp sa le atingem! Apoi, prin iulie- august vom incepe sa ne dam seama ca … mai e putin timp pentru obiectivele noastre…

Iti suna posibil? Daca da, da-mi voie te rog voie, sa iti sugerez un lucru care pe mine ma ajuta! 

Petrece TIMP acum in DECEMBRIE in viitorul tau, al carierei sau al afacerii tale!

Ce vreau sa spun cu acest lucru?

Stiu ca in decembrie sunt multe lucruri de facut! Stiu ca avem de cumparat si cadouri, de analizat anul care a trecut. Avem de organizat petreceri si intalniri cu cei dragi. Avem de finalizat anumite proiecte la locul de munca sau in afacerile noastre.

Dar nu uita de cea mai importanta intalnire din decembrie! Fixeaza-ti in agenda o intalnire cu tine! Da, chiar asa: tu cu tine! Acum e momentul cel mai bun sa aveti acea discutie serioasa! Acum e momentul sa analizezi cum au functionat lucrurile anul trecut. Acum e momentul sa alegi cu ce lectii pleci mai departe! Si, mai ales, acum e momentul in care sa te gandesti la viitor! Ce iti imaginezi tu ca poate fi peste un an?

Ce poate fi diferit pentru tine peste un an? Da-ti voie sa iti imaginezi! Ia la rand domeniile importante pentru tine! Personal, Familie, Financiar, Sanatate, CarierA, Dezvoltare personala… si/sau orice alt domeniu …

Petrece timp in viitorul tau! Imagineaza-ti cum poate sa fie peste un an!

Apoi, stabileste care sunt primii pasi pe care ii faci in ianuarie pentru a te indrepta spre ceea ce iti doresti! 

Stiu ca aceste lucuri nu au legatura cu domeniul beauty sau cu machiajul sau cu alt domeniu specific dar au mare legatura cu dezvoltarea ta si cu a fi si profitabila/profitabil ! Nu astepta ianuarie sa iti faci planurile! Daca iti faci planurile in ianuarie vei incepe sa actionezi cel mai probabil in februarie si vor aparea primele rezultate in mai! Aici gasesti detalii despre etapele pe care le poti parcurge ca si specialisti.

Ai incredere in aceasta idee pe care si eu o aplic si pe care am invatat-o de la mentrorul meu pe business! Stabileste de acum, din decembrie ce iti doresti sa fii, sa devii, sa ai, sa obtii in 2019! Stabileste ce iti doresti acum si chiar de la 1 ianuarie aplica deja planul pe care l-ai facut!

Sa ai o luna decembrie minunata in care sa visezi mare pentru anul viitor!

Te-au ajutat aceste idei? Scrie-mi te rog un comentariu! Parerea ta ma ajuta 🙂 !

Cu drag,

Gina

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.