Ce sa ne aduca Mos Craciun

Ce sa ne aduca Mos Craciun

  • Posted by Gina
  • On 9 decembrie 2018
  • 0 Comments

Brad frumos, cu beteala si luminite colorate, miros de cozonac, caldura in casa, zambetul cald plin de iubire al celor dragi si …. bineinteles, darurile de la Mos Craciun… Cam asa ne gandim ca va fi …

Si, cu totii, mari si mici, ne pregatim pentru zilele magice de Craciun si pentru noaptea in care trecem intr-un nou an!

Si, asa cum ne dorim pentru noi insine un Mos Craciun bogat si un An Nou fantastic, ma gandesc acum ca, si pentru afacerile noastre ar trebui sa fie la fel!

Cam de la sfarsitul lui noiembrie am inceput sa ma gandesc la noul an pentru Academia Startline …

Ce a fost bun si frumos in 2018 pentru Academia Startline…?

Ce putem lua din experienta trecuta ca sa ducem la urmatorul nivel in 2019? 

Ce putem aduce nou?

Tot gandindu-ma stiu sigur ce nu voi schimba! Nu voi schimba ceea ce ne defineste! 

Academia Startline a pornit din dragoste de oameni, din dragoste de frumos si din dorinta de a ajuta persoanele care doresc sa isi descopere, sa isi foloseasca potentialul la maxim si sa isi implineasca visele devenind specialiste in frumusete.

Inca de la inceput am gandit dezvoltarea unei scoli de machiaj care te invata sa machiezi dar te invata si cum sa te dezvolti ca antreprenor pe domeniul beauty astfel incat sa iti poti transforma pasiunea in business.

Suntem singura scoala de machiaj care si-a propus aceasta misiune: aceea de a-si ajuta cursantii sa devina si antreprenori de succes dupa terminarea cursurilor de machiaj.

Acum traim o parte din acest vis! Avem cursuri in 7 orase din tara. Majoritatea trainerilor nostri cu care lucram in parteneriat sunt fostii nostri cursanti 🙂 . Acum suntem o echipa frumoasa cu oameni frumosi si pasionati! O echipa frumoasa cu oameni ale caror vise incep sa se implineasca! Avem si muuuulti cursanti care profeseaza deja!

Pe de alta parte stiu sigur ca avem un potential urias! 

Si tocmai de aceea anul viitor mai facem un pas!

Da, vom organiza in continuare cursuri autorizate de make-up si, da vrem sa ne dezvoltam si in alte orase!

In acelasi timp vrem sa dezvoltam un segment tare, tare, tare dorit de omul care vrea sa aiba incredere in sine avand o imagine care il pune cel mai mult in valoare! Vrem sa dezvoltam segmentul Specialistilor in Frumusete care sa poata oferi cu drag si profesionalism consultanta personalizata pentru imagine si cursuri de automachiaj.

Ce dar de la Mos Craciun m-ar bucura tare, tare? Raspunsul e simplu: Multi oameni care sa doreasca sa ofere zambete pe chipurile femeilor prin consultanta personalizata si cursuri de automachiaj! Multi oameni (cel putin 5 in fiecare oras 🙂 ) care sa doreasca sa castige Bani in Plus ca si Specialisti in Frumusete.

Astept cu nerabdare acest dar!

Daca il intalnesti pe Mos Craciun, spune-i te rog din partea mea ca avem deja totul pregatit ca  sa oferim informatii foarte valoroase celor care vor sa se dezvolte ca si specialisti in frumusete si sa ofere consultanta personalizata pentru ten si cursuri de automachiaj!

Cu drag,

Gina

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.