Din dragoste pentru frumos

Din dragoste pentru frumos

Din dragoste pentru frumos

  • Posted by Gina
  • On 18 decembrie 2018
  • 0 Comments

Cand cineva are o pasiune se vede, se aude, se simte! Se vede in stralucirea privirii, se aude in fiecare cuvant pe care il rosteste, se simte in munca si in dedicarea cu care isi urmeaza visul! Cand cineva are o pasiune, orice poate fi facut!

Asa am simtit cand am cunoscut-o pe Melinda! Am simtit ca se va potrivi perfect cu echipa Academia Startline! Si sunt atat de bucuroasa si entuziasmata sa va anunt ca  Melinda Giro este de acum unul dintre trainerii Academiei Startline♥️♥️♥️!

Melinda si-a inceput calatoria spre visul ei in anul 2013. A urmat un curs de baza intensiv si imediat dupa terminarea cursului a început sa lucreze într-un salon in care lucreaza si in acest moment. Melinda a inteles ca drumul pe care l-a inceput inseamna crestere continua ca profeionist, perfectionare permanenta. În decursul anilor a urmat nenumărate masterclass-uri, seminarii, workshop-uri in Brașov si in București În anul 2015 a plecat la Chisinau ca sa urmeze o alta școală de make-up sub îndrumarea lectorului Lidia Vieru, La Chisinau a urmat un curs de make-up și unul de bodyart/faceart.

A invatat si invata continuu de la cei mai buni: Natașa Shpac, Natalia Naida, Felix Stein, Natalia Clima, Denis Kartashev

Mult succes draga Melinda! Sa impartasesti cu drag si sa inspiri cu pasiunea ta! Bun venit in echipa de traineri Academia Startline! Aceasta echipa e din ce in ce mai valoroasa pentru ca oamenii care fac parte din ea sunt oameni valorosi care aduc si adauga valoare in vietile altor oameni!

Cursantele tale vor fi fericite! Vor invata de la un om pasionat care investeste permanent in invatare si perfectionare! Vor invata de la un om care vrea sa impartaseasca tot ce stie mai bun!

Cu drag,

Gina

 

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.