Interviu cu Oana Barac

Interviu cu Oana Barac

Interviu cu Oana Barac

  • Posted by Gina
  • On 9 februarie 2018
  • 0 Comments
Noi nu uitam de tine dupa ce ai absolvit!

Aceasta este una dintre valorile noastre, la Academia de make-up Startline!

Ne place sa incurajam proaspetii absolventi, ne place sa le fim alaturi pe drumul lor de crestere! De altfel suntem SINGURA scoala de make-up unde – dupa absolvire – absolventii care isi doresc si care sunt motivati si dornici sa creasca, pot sa devina parteneri ai scolii de make-up.

Colaboratorii nostri actuali sunt in cea mai mare parte fostii nostri cursanti.

Din timp in timp  avem invitati speciali la cursurile noastre.

Invitam absolventii sa demonstreze si sa impartaseasca din experienta lor actualelor cursante.

Am invitat-o si pe Oana Barac pentru o demonstratie si apoi i-am pus cateva intrebari.

Iata cateva raspunsuri care, speram sa te inspire si pe tine ca poti sa cresti pe acest domeniu daca iti doresti cu adevarat si actionezi in aceasta directie.

Gina: Ce ti-a placut cel mai mult cand ai fost invitata speciala ca sa sustii o demonstratie de make-up pentru cursantele Academiei Startline?

Oana Barac: Mi-a placut faptul ca cineva avut suficienta incredere incat sa ma cheme sa le povestesc fetelor din experienta mea chiar daca sunt la inceput de drum.

Gina: Cum esti acum? Ai avut primele cliente la machiaj?

Oana Barac: Dupa 1 an de cand am inceput sa ma promovez ca si make-up artist lucrurile au mers destul de usor. Am inceput sa am primele cliente.

Nu sunt foarte multe dar ma bucur enorm cand vad expresia lor de bucurie la sfarsit, cand termin machiajul.

Gina: Pentru ce fel de evenimente iti place sa machiezi cel mai mult?

Oana Barac:  Nu cred ca as putea sa spun pentru ce tip de eveniment imi place cel mai mult sa machiez. Fiecare eveniment e diferit si fiecare clienta e diferita.

Gina: Mai exact la cat timp dupa ce ai terminat cursul ai avut primele cliente?

Oana: Timp de vreo 6 luni dupa ce am terminat cursul inca mai exersam pe mine. Eu nu stiam absolut nimic cand am inceput cursul si am vrut sa capat suficienta incredere in mine si in ceea ce pot face. Dupa 6 luni am inceput sa spun prietenilor despre mine. Si cred ca la 1 luna dupa aceea am avut primul machiaj.

Gina: Cine(care) au fost primele tale cliente? De unde au venit? Cum au ajuns la tine? Toate sunt cunostintele tale? Adica le cunosteai pe toate aceste persoane inainte sa vina la tine la machiaj? Cele pe care nu le cunosteai, au venit de pe FB sau au venit ca recomandari sau cu prietene care te cunosteau?

Oana Barac: Primele cliente au fost prietenele, colegele de serviciu, apoi au venit si prin recomandari. Cliente de pe FB inca nu au venit, dar sper ca vor veni si ele in curand.

Gina: Ce iti place cel mai mult la aceasta profesie de make-up artist? Practic tu ai o alta profesie la baza, ce profesezi in paralel?

Oana Barac: Ce imi place cel mai mult? Imi place ca fiecare machiaj e diferit, nu devine monoton, nu ai limite.

Intr-adevar mai am un job. Eu sunt inginer proiectant de constructii. Inca o data am ales o meserie care nu are repetitivitate. Sunt genul care se plictiseste repede. Stiu ca cele doua meserii nu prea se impaca una cu cealalta, dar mie imi place sa cred ca pot sa le impac una cu cealalta. Daca incep sa povestesc de cele doua job-uri vorbesc la fel de mult de mult de amandoua. Nu cred ca as putea sa renunt la vreuna dintre aceste doua pasiuni.

Gina: Ce te gandesti sa faci pe viitor in acest domeniu? Cum vei dezvoltarea ta in cariera ca make-up artist?

Oana Barac: Vreau ca in timp sa cresc, sa ma duc in continuare la trainning-uri, cursuri, seminarii. Vreau sa invat suficient de multe lucruri sa pot invata si eu pe altii la randul meu.

Gina: Ce sfaturi le-ai da celor care inca nu au inceput un curs de make-up dar sunt pasionate de make-up si celor care abia au terminat un curs de make-up ?

Oana Barac: Celor ce sunt la inceput de drum le-as spune sa nu cedeze. Chiar daca e foarte greu la inceput si multa lume te descurajeaza intotdeauna trebuie sa crezi in tine si in ceea ce poti. Toate am inceput de jos, poate unele au avut mai mult noroc tocmai de aceea nu trebuie sa se decurajeze.

Gina: Ce anume, ce lucruri simti tu ca ai primit in mod special parcurgand cursul de make-up al Academiei Startline?

Oana Barac: Faptul ca am parcurs cursurile la Academia Startline a fost cea mai buna decizie. Mi-au oferit o baza foarte buna avand in vedere ca eu nu stiam absolut nimic. Am fost putine in grupa si am primit atentia necesara pt a invata sa lucrez corect, iar pt mine a contat foarte mult. A mai contat foarte mult ca intotdeauna m-au incurajat, m-au impins sa imi depasesc limitele si nu m-au uitat, m-au invitat la diferite evenimente unde de fiecare data mi-am testat limitele. Va multumesc cu aceasta ocazie ca m-ati sustinut si ma incurajati si acum.????.

 

Si noi iti multumim Oana si iti dorim mult succes!

Cu drag,

Gina

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.