Surse de venit suplimentar

Surse de venit suplimentar

  • Posted by Gina
  • On 1 martie 2018
  • 0 Comments

De putina vreme am hotarat sa ne facem un nou obicei.

Ne conectam online o data pe saptamana pentru a impartasi din experienta. Participantii sunt, cum probabil banuiesti, cursantii, absolventii si trainerii Academiei Startline.

Punem laolalta experiente diferite si invatam impreuna. Sau aducem si creste impreuna idei :). E frumos si foarte folositor!

Ieri ne-am intalnit si am vorbit despre surse de venit suplimentar pentru make-up artisti.

Scriu si aici cateva idei de aseara cu gand ca iti vor fi si tie de folos, chiar daca nu ai participat la intalnirea noastra.

  1. De ce i-ar trebui unui make-up artist inca ,,ceva in plus”, adica si alte surse de venit suplimentar?

Nu toti make-up artistii au nevoie sa ofere servicii in plus. Sunt specialisti carora le este destul de dificil sa gestioneze solicitarile care apar de la clienti. Daca te afli printre acestia, bineinteles nu este nevoie de nimic in plus.

Totusi, daca esti la inceput de cariera sau ai ceva experienta dar inca nu esti 100% multumita/multumit de veniturile tale, poti lua in considerare si alte servicii care sa iti aduca un venit suplimentar. Spun acest lucru pentru ca este foarte posibil ca, sa ai solicitari de machiaj mai ales in sezonul de nunti si apoi sa ai pauze. Sau este posibil sa ai solicitari doar unul-doua week-end-uri pe saptamana.

Adevarul este ca tu trebuie sa vizezi sa ai un venit constant. De fapt… un profit constant 🙂 .

Asa ca va fi nevoie sa fidelizezi o parte dintre clienti si pe alte servicii.

Am aflat acum cativa ani buni de la un specialist in frumusete o informatie: Machiajul atrage, ingrijirea tenului fidelizeaza.

M-a ajutat mult de-a lungul timpului aceasta idee pentru ca am invatat sa gandesc diferit si niciodata sa nu stau intr-o singura sursa de venit.

Practic este vorba despre a gandi un concept de business care ti se potriveasca, nu doar despre a visa sa machiezi continuu.

Despre acest lucru insa – despre cum sa iti creezi un concept de business profitabilpoti afla pas cu pas in programul nostru TRAIN THE TRAINERS

Asadar, aseara, din discutie, au reiesit urmatoarele servicii complementare pe care le-ai putea adauga: cursuri de automachiaj, consultanta de frumusete pentru alcatuirea programului personalizat de ingrijire a tenului, pregatirea tenului pentru machiaj, servicii sprancene, servicii gene, personal shopper, revanzare produse, blogging, estetica, cosmetica, sa scrii o carte, sa sustii training-uri, sa organizezi evenimente.

Fetele prezente in intalnirea online au fost si creative si inspirate.

Multumim Andreea, Crina, Cristina, Dana, Irina (in ordine alfabetica 🙂 ) pentru idei asa frumoase si valoroase!

Sunt sigura ca si tu poti sa fii inspirata si sa ai si mai multe idei.

2. Ce ar fi important cand vine vorba despre a alege o sursa de venit suplimentar ?

Aici eu cred ca sunt 2 lucruri importante:

Primul: sa faci ,,inca ceva” tot cu placere. La fel cum ai bucuria de a machia, la fel si acel ceva pe care il adaugi sa simti ca iti place.

Alege pentru inceput inca un lucru pe care sa il faci cu placere si sa il faci bine.

Al doilea: sa nu e imprastii in prea multe directii gandind ca poate clientele tale isi vor dori si machiaj, si sprancene, si gene, si coafat, si unghii si …. si….

Fa-ti o strategie, cum vei proceda, cum vei implementa noul serviciu, ai incredere si sigur vei avea rezultate!

Despre o strategie completa, cum poti implementa un nou serviciu fara sa te coste nimic in plus … tot in programul TRAIN THE TRAINERS poti invata.

Pune in aplicare si spune-mi cum ti se pare!

Si, daca esti dintre  cursantii nostri – absolventi deja sau actuali sau daca esti printre partenerii nostri, ne reauzim online miercurea viitoare!

Daca inca nu ai parcurs un curs de make-up descarca GRATUIT ghidul. Sigur te va ajuta cu informatii utile:

Ghid make-up

 

Cu drag,

Gina

 

 

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.