Tu cum bei apa?

Tu cum bei apa?

Tu cum bei apa?

  • Posted by Gina
  • On 2 mai 2020
  • 0 Comments

Azi nu te intreb cata apa bei ci … Tu cum bei apa?

In seminarii si intalniri de consultanta personalizata pentru ten da, obisnuiam sa pun clasica intrebare: Tu cata apa bei?

Apoi, la un moment dat, am mers la un seminar de frumusete si am primit eu la randul meu o intrebare: Tu cum bei apa?

Hm… Am stat atunci si m-am gândit cum procedam in realitate.

Stiam ca trebuie sa beau apa si, cand mi se facea sete beam deodata mai multa gandindu-ma la cantitatea pe care ar trebui sa o beau zilnic.

De multe ori însă, ma trezeam spre sfarsitul zilei ca nu am apucat sa beau apa pentru ca pur si simplu nu mi-a fost sete.

Am intalnit de-a lungul timpului, făcând consultanță estetică, multe persoane care mi-au spus: Dar mie nu îmi este sete! Si eu le înțelegeam perfect.

Împărtășesc azi cu tine 3 idei care pe mine m-au ajutat foarte mult.

❤ Am fost educati sa bem apa cand ne e sete. Cand eram copii si acum noi, la randul nostru spunem: Bea apa daca iti este sete sau Bea apa CAND iti este sete… Si noi, asa învățăm ca trebuie sa bem apa doar când ne este sete. Învățăm ca apa e rezolvarea pentru situația când ne este sete.

❤ Senzația de sete poate pur si simplu sa nu apara sau sa nu fie constientizata cand suntem preocupați cu mii de lucruri de facut in fiecare zi. Si, daca nu apare senzația, noi nu bem apa.

❤ Ideal ar fi sa intelegem ca solutia este sa ne creem OBICEIUL de a bea apa. Adică beau apa si cand nu îmi este sete pentru ca mi-am format acest obicei. Ca sa revin la întrebarea Tu cum bei apa?

❤ Eu am invatat ca ideal ar fi sa beau apa asa: sa am mereu o sticlă cu apă la indemana. Si, sa imi formez obiceiul ca din cand in cand, sa iau cate o gură de apă. Nu multa dintr-o dată. Putin cate putin.

Sincer… nu îmi iese in fiecare zi, dar sunt perseverenta, lucrez la acest obicei😅.

Frumusetea pielii începe cu un stil de viață sănătos. Hai sa fim atente si tu si eu la acest obicei al nostru de a bea apa!

Ce spui, ti-au fost de folos aceste 3 idei?

Dacă da, poti sa trimiți această informatie mai departe. Sigur cineva iti va mulțimi ❤❤❤

.Gina Stefanoaia Fondator Academia Startline

0 Comments

Leave Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.