Academia de make-up Startline

Te salut si bine ai venit!

Iti multumesc ca ai ajuns pe aceasta pagina! In esenta cred ca esti acea persoana care doreste sa isi urmeze cu incredere si rezultate pasiunea pentru Beauty!

Fie ca esti la inceput de drum, fie ca ai ceva experienta, cu siguranta unul dintre cele 2 ghiduri GRATUITE iti va fi de folos.
Poti descarca unul, sau le poti descarca pe amandoua. Este gratuit. Enjoy!
CLICK PE POZA PENTRU A PRIMI GHIDUL

[two_column_block style=”1″] [content1]Ghid make-up

[/content1] [content2]

[/content2] [/two_column_block]

[img_text_aside style=”2″ image=”https://academiastartline.ro/wp-content/uploads/2018/06/AS1-2.jpg” image_alignment=”right” headline=”” alignment=”left”]

Daca insa cauti un curs autorizat de make-up, studiaza si informatiile despre cursul Professional Make-up.
Click AICI pentru detalii.

[/img_text_aside]

 

Uite ce mai poti gasi aici pentru tine:

Daca alegi sa te specializezi ca si Make-up Artist, Beauty Consultant sau Personal Shopper sau daca doresti sa iei lectii de Automachiaj gasesti informatii in sectiunea Descopera ce poate fi pentru tine.


AS1

Daca ai deja o certificare ca si Machior, Cosmetician sau orice alta calificare pe domeniul Beauty si simti ca e timpul sa te dezvolti, sa incepi sa castigi un venit suplimentar, sa iti maresti baza de clienti, gasesti informatii in sectiunea Lucreaza cu mine.             AS2

Daca ti-ai propus sa incepi o afacere pe domeniul Beauty si doresti o reteta verificata care functioneaza si este profitabila, poti solicita informatii despre Franciza Academia Startline, AICI.

Franciza Academia Startline

Daca crezi ca iti putem aduce informatii valoroase, fii alaturi de noi, fie in comunitatea Academia Startline (grup gratuit FB) fie abonandu-te la Newsleeter!

Ne bucuram si iti multumim pentru ca ne esti alaturi!

Cu drag,

Gina

Acest articol este scris de Gina Stefanoaia, pe scurt:

  • Antreprenor din 2005, a fondat in 2013 Academia Startline (peste 300  de absolventi cu diplome autorizate, peste 2000 de participanti la seminarii si cursuri beauty)
  • Pasionata de Antreprenoriat, Leadership, Succes personal si profesional
  • Dedicata in a ajuta si alte persoane sa inceapa si sa isi dezvolte propriile afaceri profitabile